Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legjobb barátnőm férje az...

Legjobb barátnőm férje az internetről 15-18 éves lányok képeit töltögette le bizonyos közösségi oldalakról, sze ez beteges dolog egy 40 feletti pasitól?

Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon haragszik rá,és el akar válni, mert hát ő már majdnem 40 és a férje pedig 40 felett jár.Igaz nem meztelen képek, csak ruhás képek, de én is egyetértek barátnőmmal, csak a két gyerkőcöt sajnálom.Szerintetek egy ilyen miatt ha elválik, akkor utólag meg fogja bánni?Nagyon sok időt töltünk együtt a gyerekeinkkel, meg a férjét is kedvelem.Nem is néztem volna ki belőle, hogy a fiatalabb csajokra bukik.Szerintetek, ha idővel megbocsájt neki, mert már nagyon régen együtt vannak, akkor lesz még a régi a kapcsolatuk?
2009. jún. 5. 23:57
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
69%
Mármint NEM arról szól... (bocs)!
2009. jún. 6. 11:16
 22/39 anonim ***** válasza:
21%

Kedves kérdező! Lepontoztál mindenkit? Elhiszem, hogy fáj, hogy a férjed ilyen képeket nézeget, de attól még, hogy ezt egy másik kitalált személyre fogtad - a barátnődre - tudod még mindig azt mondom, hogy ez nem lehet válóok, és nem értem miért turkálsz a férjed dolgai között.

Na pontozz le megint, ha már ennyire fáj az igazság.

2009. jún. 6. 11:59
 23/39 A kérdező kommentje:
Egy:Nem az én férjem szerencsére, de még veled is megtörténhet ilyen, kettő:NEM PONTOZTAM LE SENKIT! És télleg a barátnőmmel történt, de hát itt úgy látom mindenkiben van némi rosszindulat!A másik, meg hogy a barátnőm véletlenül találta meg ezt a helyet ahol letöltötte a képeket a férje, ugyanis a családi képek című helyre töltötte le, ennyi gerinc sem volt benne, hogy valahova máshova töltsön le ilyen képeket!És én is felháborodom ezen, mert mindig arra gondolok, hogy mi lenne ,ha én velem történt volna ez, és igenis szeretem a barátnőm, és szeretnék neki segíteni, ezért írtam ide, hátha jóindulatú emberek segítenek pár jótanácsot adni, de nem az ilyenkere gondoltam mint te vagy, és továbbra sem pontoztalak le!!!RÁgalmazó vagy!!!
2009. jún. 6. 12:14
 24/39 A kérdező kommentje:
Még annyit neked, hogy mehetnél valami dühöngő oldalra inkább, mert itt normális emberek vannak, és ha nem is értek egyet mondenkivel, télleg elhiheti mindenki, hogy nem pontoztam le senkit!!! Még téged sem, pedig NAGYON BESZÓLTÁL NEKEM!!!
2009. jún. 6. 12:17
 25/39 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel a pontozás, engem a válaszok érdekelnek.
2009. jún. 6. 12:18
 26/39 anonim ***** válasza:
81%
Nem normális dolog, az biztos.Hiszen az apjuk lehetne.Én 19 vagyok, de ha belegondolok, hogy apa velem egyidős lányokat nézegetne, hát undorodnék tőle...
2009. jún. 6. 12:52
 27/39 A kérdező kommentje:
Jah, és még tudjátok mi a durva, hogy a férjnek nincs regisztrálva ezen a közösségi oldalon, és a feleség nevén ment fel, mert ő regisztrálva van ide, és az ő neve alatt töltögetett le kiscsajokat!És akkor azt írjátok sokan, hogy miért megy bele a férj dolgaiba, már elnézést, de ha a férj olyan buta, hogy annyi esze nincs, hogy ilyen képeket ne a családi albumba töltsön le fura megnevezéssel, akkor meg is érdemli, ha hideget meleget kap a feleségtől!És igenis egy családapa ne csináljon ilyeneket, ha mjad felnő az ötéves lánya, és 16-18 lesz, akkor majd az osztálytársait is nézegeti majd fél szemmel a férj, hát ez nekem durva!Főleg így, hogy ismerem őt, és nem is gondoltam volna róla, hogy a fiatal pipik jönnek be neki.Meg ha más nevére felmész egy közösségi oldalra, úgy, hogy meg sem kérdezed, hogy szabad e tehetem e az nem bunkóság?
2009. jún. 6. 13:33
 28/39 anonim ***** válasza:
17%
Egyértelműen látszik az ingerült válaszadásaidból, hogy rátapintottam a lényegre, veled történt. Elhiszem, hogy nagyon fáj, hogy ezt csinálta a férjed, de meglepődsz, hogy a fiatalabbakat nézegeti, akik szebbek csinosabbak érdekesebbek, mint mi 30 fölöttiek? Megöregedtél, a férjed szivesebben fantáziálgat fiatal pipikről, de ez még nem válóok. Nem csalt meg. Attól pedig, hogy kitettél ide egy kérdést, és a válaszokat amivel nem értesz egyet lepontozod, és sértegetsz, attól még megtörtént!
2009. jún. 6. 13:52
 29/39 A kérdező kommentje:
Én neked nem magyarázkododm, úgy veszem, mintha ezeket a sorokat a barátnőmnek írtad volna, én senkit nem pontoztam le, és utálom amikor meghazudtolnak.Ugyan ha velem történne ilyen, mi szégyelnivalóm lenne!Nem is szégyenli magát a barátnőm, hisz nem ő tett ilyet, neki nincs takargatnivalója.Ha elolvassa, mert folyamatosan olvassa ő is ezeket a válaszokat, akkor majd magára veszi amit neki írtál, de továbbra sem velem történt ez értsd már meg!Vagy nem fogod az adást, tudod mit le sem kellene veled álnom vitázni, mindeki azt hisz amit akar! Továbbra is fenn tartom, hogy nem velem történt szerencsére, de igenis felháborít, hisz gyerekkori barátnőmről van szó.Olyan mintha a tesóm lenne! És továbbra sem pontozok se le sem fel.Nem érdekel a pontozás, csak a válaszokat nézem!De remélem más jól lepontoz, mert nem hiszel nekem! Jah és nem öreg és nem csúnya a barátnőm, legalább egy 10 essel mindig fiatalabbnak nézik! Bocsika! Nem ez a gondja, hanem, hogy szinte ygerek még egy ilynekorú!!!Értsd már a lényeget!!!Nem önérzeti kérdés ez!Én sem örülnék, ha a lányom ha majd nagyobb lesz ilyen képeket tesz fel magáról ilyen oldalakon, és egy családos, vagy más idősebb férfi mittudomén milyen szándékkal mletöltöget ilyen képeket róla,és akkor azon élvezkedik:Undorító!Mondjuk nem tudom a férjnek evvel mi volt acélja ezt csalk ő tudja, de ha csak nem nézte volna meg, akkor nem ítélném el ennnyire!Én mint lányos anyuka fel vagyok háborodva.
2009. jún. 6. 14:35
 30/39 A kérdező kommentje:
Biztos fáj, hogy lepontoznak, mert nem értenek veled egyet!
2009. jún. 6. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!