A legjobb barátnőm most rám szólt, hogy én mindig csak a pasikról tudok beszélni és ő ezt már unja! Ez most egy 21 éves lánynál ekkora probléma?
Egyidősek vagyunk, főiskolán csoporttársam és elég sokat beszélünk, minden nap. Tény és való, hogy bármiről is kezdek el beszélni, a végén valahogy mindig valamelyik pasinál kötök ki. Dehát most vagyok fiatal, most kell élnem, most kell keresnem a nagy Őt, most érzem azt, hogy szerelembe tudnék esni! Szerintem ez az én koromban természetes. Persze megértem őt is és megpróbáltam visszafogni magam, de akkor döbbentem rá, hogy milyen nehéz...hiszen annyi mindent tudnék mondani! :)
21/L
- Neked mi a véleményed a Globális Felmelegedésről?
- Az még hagyján, de hogy a Tom Cruisenak mekkora dákója van!
az még ok,, de
- olyan szomorú vagyok, meghalt a nagymám
-ah, szegénykém, én akkor voltam nagyon szarul, amikor Gábor összejött velem, rá két napra meg mással csókolózott, de már nem érddekel, hallod, ennek a Balázsnak milyen szép szemei vannak, teljesen elveszek bennük
-hö?
Jajjj de jókat nevettem, köszi!!! :D
Amúgy nem az van, hogy csak a pasikról tudok beszélni...most például nem jut más eszembe, de nem csak róluk tudok! :D Poén! xD
Öhmmm... jó, oké, felfogtam, visszafogom magam!
Szia!
Mi is nagyon sokat szoktunk pasikról beszélgetni DE ezen kívül van még rengeteg más témánk is. Otthoni dolgok, suli, mindennapok stb..
Én sem csípem azokat a "barátnőimet" akik naphosszat beszélnek életük szerelméről..
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!