Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legjobb barátnőm férje az...

Legjobb barátnőm férje az internetről 15-18 éves lányok képeit töltögette le bizonyos közösségi oldalakról, sze ez beteges dolog egy 40 feletti pasitól?

Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon haragszik rá,és el akar válni, mert hát ő már majdnem 40 és a férje pedig 40 felett jár.Igaz nem meztelen képek, csak ruhás képek, de én is egyetértek barátnőmmal, csak a két gyerkőcöt sajnálom.Szerintetek egy ilyen miatt ha elválik, akkor utólag meg fogja bánni?Nagyon sok időt töltünk együtt a gyerekeinkkel, meg a férjét is kedvelem.Nem is néztem volna ki belőle, hogy a fiatalabb csajokra bukik.Szerintetek, ha idővel megbocsájt neki, mert már nagyon régen együtt vannak, akkor lesz még a régi a kapcsolatuk?
2009. jún. 5. 23:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
71%

Én mondjuk még nem vagyok feleség, de azért furcsának tartom a dolgot. Szerintem az más, hogyha egy férj az utcán lát egy csinos lányt és ránéz, és megjegyzi, hogy milyen kis husi, és más mintha otthon unatkozik és azzal tölti az idejét, hogy fiatal lányok képeit raktározza el magának a gépen. Én nem azt mondom hogy ez beteges, de az tuti hogy már unja a házasságát. Szerintem a barátnődnek nem csak ezzel van ám gondja, gondolom a szex is már uncsi, vagy sose volt olyan... de ha mégis, akkor más feszültségek vannak. Nem hiszem hogy egy dolgos férfi, aki foglalkozik a családjával, és ugyanakkor egészséges azzal töltené az idejét hogy lánykákat hajkurásszon a neten. Akkor miért nem egy inkább strandra... na de mindegy.

Szerintem ha válni akar, akkor nem ez az oka. Biztos hogy komolyabb gondok is vannak. Lehet hogy a pasi még nem lépett semmi konkrétat, de azt hiszem nem sokára megteheti simán. Én is kapok ilyen közösségi oldalon üzeneteket pasiktól, akiről kiderül hogy nős és csak bepróbálkozik... És aki keres az talál ugyebár.

Most én nem azt mondom hogy a férj hibás, de mindenképpen gondok vannak, és el kéne beszélgetniük.

Mellesleg megjegyzem, hogy nem értek egyet azzal, hogy mit kotorászik a feleség a számítógépen a férje holmijai között. Már megbocsásson a világ, ha én nem akarom hogy valamit megnézzenek, akkor úgy eldugom hogy nem is találja meg senki. Az én telefonom is nyilvános, bárki megnézheti. És ha valaki talál valamit, nem biztos hogy kutatott és úgy találta.

Szerintem régi a kapcsolatuk csak akkor lesz, ha szünetet tartanak, és a barátnőd meg elkezd vacsorázni járni pasikkal. Én biztos ezt tenném. És akkor én is elgondolkozhatnék hogy kell-e nekem a férjem, vagy nem. :) Ettől függetleneül kedves maradnék a férjemmel.

30/N

2009. jún. 6. 08:55
 12/39 anonim ***** válasza:
38%

Nem beteges. Sokkal nagyobb problémának látom, hogy a feleség kotorászik a férje számítógépén.

Itt valami baj van. Inkább azon gondolkodjon el, hogy lehet, hogy ellaposodott a kapcsolatuk, unalmas lett a szex és ne nyomozzon.

Ha én ilyet látnék a férjem gépén nevetnék, vagy megnézném, és megkérném mondja el, mi tetszik az egyes képeken. Azt hiszem nagy szeretkezés lenne belőle. :)

(nő, 20 év boldog házassággal)

2009. jún. 6. 09:39
 13/39 anonim ***** válasza:
74%

Na igen, hasonló cipőben jártam én is.

Ha van valakim, mi a fenéért nézzek mást?

Nem fog megváltozni a kapcsolat, a pasi titokban fogja még inkább csinálni.

2009. jún. 6. 10:12
 14/39 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy végigolvastam a válaszokat, és azonnal felhívtam M....... a barátnőm, és elbeszélgettünk telefonon.És arra jutottam, a beszéálgetés után, hogy télleg ellaposodott a kapcsolatuk,ebben igaza van sok váaszt adónak,és az derült ki a szvaiból, hogy azért van felháborodva, mert nemigazán akar már semmit tőle szexuális téren a férje.Mondjuk azt én is tudtam, hogy ritkán vannak együtt, de nem gondoltam, hogy ilyen ritkán.Évi három kb az elmúlt három évben.Nem karom kibeszélni a barátnőm, meg el is mondtam neki, hogy írtam erre az anonim oldalra,ő el is olvasta mostanra, és sokat tanult azt mondja legalábbis, lehet nem lesz válás:)))Én ennek örülnék, mert nem szeretném szomorúnak látni őt.A dolog óta nagyon csalódott, és mélabú.Én megértem, hogy nem tudja megemészteni a dolgot.Én sem tudnék hamar napirendre térni ha ilyet csinálna a férjem.Még azért várom a válaszokat, mindenkire kíváncsi vagyok.
2009. jún. 6. 10:14
 15/39 anonim ***** válasza:
72%

Hát... nekem speciel nem esne jól, ha más nők képeit töltögetné a netről. Mert mi célja ezekkel a képekkel?

Ettől függetlenül nem érzem magam prüdnek, és sosem kotorásznék a gépében, de nagyon meglepne, ha ilyesmit csinálna, szerintem csalódnék benne.

2009. jún. 6. 10:23
 16/39 anonim ***** válasza:
93%

én nagyon úgy érzem az írásodból, hogy te vagy még 18 alatti. de ez mellékes is a kérdés viszont jó.

èn is kiakadnék ha a párom ilyen idös lányok képét töltögetne le, söt akármilyen lányokét is. Mert minek is tölti le öket? A párom is megnéz mindent, van sex filme is, és ö sem vak. De letölteni képeket? minek? recskázni rájuk vagy minek? és ha egy 40-es férfi aki házas digban recskázik vagy kéjeleg ezeken a képeken az elég gáz. èn azt kérdezném meg töle, minek is kellettek ezek a képek?

2009. jún. 6. 10:35
 17/39 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló osztom a véleményed, de én már igencsak elmúltam 18, sőt már 30 is.:) sajnos csalódást kell , hogy okozzak.Az én képeim biztos nem töltögetik le agyatlan férfiak, mert én is elítélem amit csinált a férje, de én sem hinném, hogy emiatt elválnék, de az biztos, hogy duplán visszakapná a dolgot a férjem, ha ilyet tenne!Sajnálom ha nem néztél 30 felettinek, mindenki mondja, hogy fiatalos vagyok mind külsőleg, mind belsőleg,talán te is ezt érezted meg.Miért te hány éves vagy?:)))
2009. jún. 6. 10:44
 18/39 anonim ***** válasza:
92%

Azok a lányok még gyerekek, főként egy 40-en túli férfi szemében kellene, hogy azok legyenek!!!

Ez nem normális, aberrált dolog, szerintem...

2009. jún. 6. 11:09
 19/39 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is.
2009. jún. 6. 11:13
 20/39 anonim ***** válasza:
92%

Meg ez az egész letöltögetősdi beteges dolog.

Ez már arról szól, hogy jobban megnéz valaki egy csinos nőt az utcán.

Én sem töltögetek pasi képeket, pláne nem 15-18 évesekét, hát az anyjuk lehetnék...!!

2009. jún. 6. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!