Hány ember életét lehet elrontani csupán önzésből?
Egykor egy 19 éves fiút úgy akart megfogni a barátnője (18), hogy teherbe esett tőle. A terv nem sikerült mert a fiú nem vette el a lányt de a gyerektartást mindigis fizette.
A gyermek ma már 12 éves és mindig az volt neki mondva, hogy az az ilyen-olyan apád itthagyott minket.
Hol van az igazság? Hány ember életét lehet elrontani csupán önzésből. 1 ember meggondolatlan önzéséből?
Ez a kérdés kiváló és mondjuk azt, hogy költői.
Nincs rá válasz de mai napig sokan alkalmazzák.
a magáét is lerontotta, a pasik mnidigis megijednek a felelősségtől, főleg ilyen fiatalon,
a srác életét is tönkretette, és a gyerekét
rengeteg ember életét tönkre lehet tenni, és nem hinném hogy a lánynak ez volt mniden álma, hogy a srác megutálja, meg magára hagyja a gyerekkel, aki nem a gyerek miatt szeretne babát, hanem hogy megtartsa a szerelmét, az nem igazi jó anya, és sajna nagy teher lesz neki a gyereknevelés.
Aki anya szeretne lenni a gyerek miatt is, az lehet csak boldog anyuka. Aki nem szeret, az nem marad am ásik mellett így se úgy se, aki meg szereti az mellette marad a rosszban is, így csak meggyorsította annak az esélyét, hogy elmeneküljön a srác és kiábránduljon a csajból, hazudott neki, becsapta, egy kapcsolat alapja a bizalom, a gyereknek meg apa kell, de olyan apa, aki törődik is vele, és nem csak anyagilag.
Mért?nem hagyta ott az apja?De igen!Jó lenne,ha már nem csak a nőkre lenne hárítva a felelősség,tessék a pasinak védekezni,ha nem akar gyereket!Érdekes,a nőket nem lehet megfogni,ha nem akar gyereket,akkor védekezik.
Ebben a történetben a gyerek az akinek az élete el van rontva egyedül,a többit ti választottátok!
Te is leírtad önkéntelenül:"Érdekes, a nőket nem lehet megfogni, ha nem akar gyereket, akkor védekezik."
Ezen történet pontosan erről szólt.
A védekezés forma meg lett beszélve.(gyógyszer) A fiú elhitte és ennyi. Ha tudta volna, hogy nincs védelem akkor védekezett volna. Ő sem várta volna el a barátnőjétől, hogy 18 évesen szüljön. És akkor ki választott micsodát?
Hogy ki választott? Most húzott gumit a fickó vagy sem?Ha én nem akarok gyereket ,akkor ÉN védekezek,ha a másik nem akar,akkor védekezzen ő.Egyébként mit mond erről az anya?
Meghallgatnám az ő verzióját is:hát gumit nem akart venni,a gyógyszerre nekem nem tellett(18 évesen miből?)aztán így maradtam.
Az utolsó hozzászólónak :Akkor még olvasgassál, hogy mennyire-, ki- , és hogyan zsarolható és , hogy ki- hogyan és mennyire játszhat mások életével.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!