Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány ember életét lehet...

Hány ember életét lehet elrontani csupán önzésből?

Figyelt kérdés

Egykor egy 19 éves fiút úgy akart megfogni a barátnője (18), hogy teherbe esett tőle. A terv nem sikerült mert a fiú nem vette el a lányt de a gyerektartást mindigis fizette.

A gyermek ma már 12 éves és mindig az volt neki mondva, hogy az az ilyen-olyan apád itthagyott minket.

Hol van az igazság? Hány ember életét lehet elrontani csupán önzésből. 1 ember meggondolatlan önzéséből?

2009. jún. 5. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
Ha már egy ember életét önző módon elrontja valaki, már az is sok. A leírt szitu elég rusnya, nem tudom, miért gondolják azt a nők, hogy egy gyerek sokmindent megold?
2009. jún. 5. 22:19
 12/18 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés kiváló és mondjuk azt, hogy költői.

Nincs rá válasz de mai napig sokan alkalmazzák.

2009. jún. 6. 09:21
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos vannak ilyen emberek, akik birtokolni akarják a másikat. Aztán ha a másik nem áll kötélnek, akkor a gyereken verik le. Ezek a szülők általában bőszen hangoztatják, hogy ők mennyire szeretik a gyereküket, közben ők okozzák a legtöbb lelki sebet neki. Minden gyereknek fáj, ha az egyik szülője a másikat szidja. Nálam is így volt, miután elváltak a szüleim. Bármilyen hihetetlen, én mindkettejüket ugyanúgy szerettem, de mindkettő próbálta belém beszélni, hogy a másik milyen rossz. Szerintem undorító dolog, amikor az egyik fél vagy akár mindkettő a gyereket használja fel a kicsinyes bosszújának a kiélésére.
2009. jún. 6. 09:34
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

a magáét is lerontotta, a pasik mnidigis megijednek a felelősségtől, főleg ilyen fiatalon,

a srác életét is tönkretette, és a gyerekét

rengeteg ember életét tönkre lehet tenni, és nem hinném hogy a lánynak ez volt mniden álma, hogy a srác megutálja, meg magára hagyja a gyerekkel, aki nem a gyerek miatt szeretne babát, hanem hogy megtartsa a szerelmét, az nem igazi jó anya, és sajna nagy teher lesz neki a gyereknevelés.

Aki anya szeretne lenni a gyerek miatt is, az lehet csak boldog anyuka. Aki nem szeret, az nem marad am ásik mellett így se úgy se, aki meg szereti az mellette marad a rosszban is, így csak meggyorsította annak az esélyét, hogy elmeneküljön a srác és kiábránduljon a csajból, hazudott neki, becsapta, egy kapcsolat alapja a bizalom, a gyereknek meg apa kell, de olyan apa, aki törődik is vele, és nem csak anyagilag.

2009. jún. 6. 19:08
 15/18 anonim ***** válasza:
46%

Mért?nem hagyta ott az apja?De igen!Jó lenne,ha már nem csak a nőkre lenne hárítva a felelősség,tessék a pasinak védekezni,ha nem akar gyereket!Érdekes,a nőket nem lehet megfogni,ha nem akar gyereket,akkor védekezik.

Ebben a történetben a gyerek az akinek az élete el van rontva egyedül,a többit ti választottátok!

2009. jún. 7. 13:33
 16/18 A kérdező kommentje:

Te is leírtad önkéntelenül:"Érdekes, a nőket nem lehet megfogni, ha nem akar gyereket, akkor védekezik."

Ezen történet pontosan erről szólt.

A védekezés forma meg lett beszélve.(gyógyszer) A fiú elhitte és ennyi. Ha tudta volna, hogy nincs védelem akkor védekezett volna. Ő sem várta volna el a barátnőjétől, hogy 18 évesen szüljön. És akkor ki választott micsodát?

2009. jún. 8. 20:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Hogy ki választott? Most húzott gumit a fickó vagy sem?Ha én nem akarok gyereket ,akkor ÉN védekezek,ha a másik nem akar,akkor védekezzen ő.Egyébként mit mond erről az anya?

Meghallgatnám az ő verzióját is:hát gumit nem akart venni,a gyógyszerre nekem nem tellett(18 évesen miből?)aztán így maradtam.

2009. jún. 12. 12:18
 18/18 A kérdező kommentje:

Az utolsó hozzászólónak :Akkor még olvasgassál, hogy mennyire-, ki- , és hogyan zsarolható és , hogy ki- hogyan és mennyire játszhat mások életével.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2009. júl. 30. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!