Hány ember életét lehet elrontani csupán önzésből?
Egykor egy 19 éves fiút úgy akart megfogni a barátnője (18), hogy teherbe esett tőle. A terv nem sikerült mert a fiú nem vette el a lányt de a gyerektartást mindigis fizette.
A gyermek ma már 12 éves és mindig az volt neki mondva, hogy az az ilyen-olyan apád itthagyott minket.
Hol van az igazság? Hány ember életét lehet elrontani csupán önzésből. 1 ember meggondolatlan önzéséből?
A kérdésem, hogy tudott a kislány teherbe esni ha férfi nem akarta? Mivel ugye ha a fiatal ember nem akart annyira gyereket akkor miért sexelt a lánykával vagy miért nem használt óvszert?
Miért is a nö volt csak a hibás a teherbeesésnél? Más kérdés hogy a nö nem volt tiszteséges hogy a gyereket ilyennel etette, de nem hinném hogy csak a lányka tehetett a teherbe esésröl.
a múltkor volt itt egy probléma, ami abból állt, hogy egy férfi megcsalta a terhes feleségét, és akivel megcsalta, az is azt állította utána, hogy terhes (ebben a férfi sem volt biztos)..így a férfi hülyesége miatt legalább 4, rosszabb esetben 5 ember élete ment tönkre.
a kis kitérő után a konkrét válaszom: nagyon sok emberét.
kicsit gondolkozni is kellene.
Az első válaszolónak írtam , hogy más dimenzió és igaza van.
Másképpen szemlélem a dolgot . Köszönöm. Tényleg.
Nem , én egy nő vagyok, a férjem volt az kísérleti alany.
És hidd el elsős főiskolásként senki nem akar gyereket szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!