75Ezerből ki lehet jönni két embernek, egy garzonban?
Hát figyelj, én nem akarlak elkeseríteni, de nem mindenre van közös mérő. Max a víz. De azt meg osztják egyenlően, szóval ha ti elkezdtek rendesen füröcskézni, akkor a közös díj értelemszerűen több lesz, így a leosztottból is több megy rátok. A villany osztva van, az tőletek függ mennyi. De ha mondjuk villanytűzhely, akkor szopás. Sok lesz. Ha van gáz, azt nem tudom elképzelni, hogy ne lenne külön óra külön házrészeknél. Na meg a fűtés. Ha 30 ezerbe az is benne van, meg fogtok fagyni. Vagy nincs is. Vagy nem tudom.
Mindegy, hogy milyen város, falu, nincs számottevő különbség az energia árakban, max 2 forintok.
És nehogy azt hidd, hogy nem fogják elkérni a többet, ha normális ember módjára fogyasztotok.
Nem lehet. A nagymamám él ennyiből a saját házában, falun. Fával fűt egy szobát, ruhát 30 éve nem vett, gyógyszerre szerencsére nem költ és a legolcsóbb ételeket eszi. Így épp hogy nem hal éhen. Ha ennek a feléből kellene kijönnie EGYEDÜL mert a másik felet a bérlés viszi el akkor már éhen halt volt. (képletesen, mert az sosem hagynánk)
A víz, villany, gáz ára szinte mindenhol ugyanannyi. Ne legyenek illúzióid. Falun sem dobnak semmit utánad.
Ilyen albérletről én is tudok, ezen nem kell fennakadni.
Viszont ahogy előttem írták: tévé, telefon. Öltözködés, főzés, háztartás.
Minden nap elég visszafogottan főzök, de mivel a párom sokat eszik, a kaja megvan magában 40 körül egész biztos.
A háztarátsi dolgok 20ezer (mondjuk az méregdrága nálam mert allergiás vagyok minden hétköznapi mosószerre).
A tévé havi 3ezer, a telefonokat most cseréltük, havi 20ezer kettőnké, de ebben benne van a mobilinternet is, adsl nincs.
Bérletek havi 10ezer. Gyógyszerekre is félre kell tenni.
Sajnos esélytelen, hogy ennyiből kijöjjetek.
Ja, plusz azt is vedd számításba, hogy ilyen albinál a házinéni egész nap hallgatózik, hogy mennyi vizet fogyasztasz, mennyi tévét nézel, stb.
Ha nagyon megugrik a számlája, hisztizni fog, vagy megfizetteti, vagy kitesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!