Kinek mit hozott a válság?
Nekem lehet az eszem vitte el, de neked a Helyesírási szótáradat : ) Pedig én sem vagyok nagy helyesíró, na de azért...
Őszíntén: Én nem igazán tapasztalom meg úgy, hogy a családban más lenne, igaz többet veszekednek a szüleim is, de ez a pénz miatt van.
Attól rosszabb érzés nincs az életben amikor valaki , akivel össze kötöd az életed a bajban nem áll melletted. Sőtt, ha lehet ellened tesz. Rossz érzés ez. Persze tanulni kell belőle. Elnézést a helyesírásomért.Flusztrált állapotban , meg érthető. A voltom veszélyeztette a család meg élhetését, én rajtam át nézett, sok teher hárult rám kisgyermekek mellett.
Azt mondjuk eleinte, jóban , roszban, bajban mutetkozik meg. Én megtapasztaltam, csak jóban volt roszban rosszat. Örülök azoknak akiknek jót hozott, vagy erősített, sőtt gyermeket hozott.
Amikor válság van az nem csak anyagi, ha nem erkölcsi is. Ki áll mellettem vagy ellenem.
Köszönöm a válaszokat, de aki tud még írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!