Éltél házasság előtt már nemi életet? Jól alakult a házasságod?
Én is azt akartam írni, mint az első.
Nagyon fontos, hogy azonos igényeitek legyenek, és hogy ki tudjátok elégíteni egymást.
Nem közvetlenül azért megy tönkre a kapcsolat, mert nem jó a szex, ez igaz. Hanem azért, mert ha a szexben (konkrétan az orgazmusban) nem oldódik a feszültség, akkor oldódik másképp: veszekedésekben. Az állandó balhézás meg előbb-utóbb tönkreteszi a kapcsolatot.
Amúgy meg szerintem ne példák és ellenpéldák alapján dönts, hanem az alapján, hogy NEKED mi jó. Hiába írunk bármit, ha egyik oldalról meg vagy győződve, nem fogunk tudni meggyőzni arról, hogy a másik a helyes, és nem is feladatunk, mert ha a meggyőződésed ellen teszel, TE fogod rosszul érezni magad, hiába mi adtunk rossz tanácsot.
*Eddig csak házasság előtt sikerült, viszont nem tervezem hogy bármikor is megházasodom. De egy kapcsolat rohadtul nem azon múlik hogy házasság előtt lefekszenek-e egymással, a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz.
Szerintem nálad PONTOSAN EZEN múlik, hiszen ha nem tervezel házasságot, akkor nagyon is fontos, hogy a párod lefekszik-e veled házasság előtt (nélkül) vagy nem.
Ha ugyanis nem, akkor létre sem jön a kapcsolat, mert gondolom, nem akarsz életed végéig szex nélkül élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!