Anyukám internetfüggő. Felvette skype-ra valami mexikói csávó és leült vele webkamerázni, én addig elmentem fürdeni. Anyukám meg telefonálni a másik szobába. Fürdés után. (? )
Figyelt kérdés
után pucéron jöttem be a szobámba, és a kamera be volt kapcsolva! (ezt felöltözés után vettem észre)ÉS AKKOR MÉG NE TOPORZÉKOLJAK?! 16/L2012. febr. 20. 20:35
11/21 A kérdező kommentje:
Hát nagyon vicces.. :D
2012. febr. 20. 20:51
12/21 anonim válasza:
a mexikói fazon is ilyen szélesen vigyorgott!
13/21 anonim válasza:
Én még most is vigyorognék:)
Kérsz egy tequilát husi?:)
14/21 A kérdező kommentje:
nem szeretem :))
2012. febr. 20. 20:58
15/21 anonim válasza:
én nem találom 9gag-en a képet :(
16/21 anonim válasza:
ha nem kérsz tequilát,akkor pia nélkül csináljuk?ó én azt nem szeretném.
17/21 anonim válasza:
Jajj,előbb pucéran jöttem be a szobámba,ugye nem láttál meg?
18/21 anonim válasza:
Az internet, MINDENT ELTÁROL!!!
Ha be volt kapcsolva a kamera, akkor már rajta vagy a világhálón.
...és rajta is maradsz örökre!!!
19/21 anonim válasza:
dehogy tárol… csak ha épp felvette valamivel a mexikói csóka, de arra előre fel kellett volna készülnie, előre meg nem tudta, hogy pucéron fogsz esni egyet a folyosón :D amúgy biztos, hogy onnan is rád lehetett látni? nem fogják be az egész szobát ezek a webkamerák.
20/21 anonim válasza:
utolsó: "dehogy tárol"
Tanulj gyerek, mert setét maradsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!