Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz a másfél éves kisfiamm...

Mi lesz a másfél éves kisfiammal, ha én kórházba kerülök?

Figyelt kérdés
Nincs senki, akire rábízhatnám, de sajnos nekem rövidesen meg kell műteni a vesémet..:( Mit csináljak?
2009. jún. 5. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Senki az ég világon? Se nagyszülö, anyós, sógor, sógornö, szomszéd, senki nincs az életedben akire rátudnád bízni pár napra a gyereket? Akkor csak is a gyermek otthon. Mi lenne ha te meghalnál? Akkor ki lenne a gyámja?
2009. jún. 5. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg nincs senki, még most a műtét előtt elmennék a helyedben egy olyan ügynökséghez, akik kiközvetítik a legmegbízhatóbb, tapasztalt, papírral rendelkező gyerekfelvigyázókat és hátha náluk van olyan opció, hogy a gyerek náluk maradjon pár napra. Biztos, hogy drága, de a gyerek legalább biztos kezekben lenne. Én sem bíznám pl. szomszédra, ha nem olyan a viszony. Egy másfél évesnél óvatosnak kell lenni. Jobbulást kívánok!
2009. jún. 5. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
És az apja? Rá nem bízhatnád?
2009. jún. 5. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!!

mikor kell müteni a vesédet?és tényleg nincs senki akire bizhatnàd?tudom hogy pär sorbol nem ismersz meg,én külföldön lakom,van nekeis egy mäsfél éves kisfiam!ha gondolod vegyük fel a kapcsolatot,és nagyon szivesen felutazom arra az idöre mikor korhäzban vagy és segitek neked!vigyäzok nagyon szivesen a kisfiadra!tudom lehet butasgägnak tartod hogy igy felajänlom ismeretlenül,de tényleg megtenném nagyon szivesen!irj vissza ha érdekel,és akkor megbeszéljük.tudod én itthon vagyok a kisfiammal,nem dolgozom,és räérnék felutazni pestre bärmikor(legaläbb meglätogatnäm a csalädom is,ök pestiek). utiköltségtéritést se kérek,és azert sem hogy vigyäznék a kisfiadra!nagyon szivesen segitenék neked,tényleg.

2009. jún. 5. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én is jártam "helyettes szülő" képzésre, fogadtunk is pár napra be gyereket. Pont erre való ez, mint amit kérdeztél.

2009. jún. 5. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Hol vagy kérdező? Érdekelne, hogyan oldod meg a problémát.
2009. jún. 5. 22:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

A fehérkereszt oldalát elolvastam, jó tudni, hogy van ilyen. Én Kecskeméten élek(nemrég költöztem ide)pont a betegségem miatt(itt van a vesedializis központ),de senki nincs itt,akire számíthatnék. Viszont van itt egy S.O.S. falu(saját orvos,sok gyerek),szakemberek, ahova hasonló korúak közé befogadják arra az időre. A műtétig pedig hordhatom játszani közéjük,hadd szokja a helyet.

Van egy nagymama, de ő sajtá magát sem tudja ellátni.:(

Köszönöm a segítségeteket!

2009. jún. 6. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!