Mi lesz a másfél éves kisfiammal, ha én kórházba kerülök?
szia!!
mikor kell müteni a vesédet?és tényleg nincs senki akire bizhatnàd?tudom hogy pär sorbol nem ismersz meg,én külföldön lakom,van nekeis egy mäsfél éves kisfiam!ha gondolod vegyük fel a kapcsolatot,és nagyon szivesen felutazom arra az idöre mikor korhäzban vagy és segitek neked!vigyäzok nagyon szivesen a kisfiadra!tudom lehet butasgägnak tartod hogy igy felajänlom ismeretlenül,de tényleg megtenném nagyon szivesen!irj vissza ha érdekel,és akkor megbeszéljük.tudod én itthon vagyok a kisfiammal,nem dolgozom,és räérnék felutazni pestre bärmikor(legaläbb meglätogatnäm a csalädom is,ök pestiek). utiköltségtéritést se kérek,és azert sem hogy vigyäznék a kisfiadra!nagyon szivesen segitenék neked,tényleg.
Én is jártam "helyettes szülő" képzésre, fogadtunk is pár napra be gyereket. Pont erre való ez, mint amit kérdeztél.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A fehérkereszt oldalát elolvastam, jó tudni, hogy van ilyen. Én Kecskeméten élek(nemrég költöztem ide)pont a betegségem miatt(itt van a vesedializis központ),de senki nincs itt,akire számíthatnék. Viszont van itt egy S.O.S. falu(saját orvos,sok gyerek),szakemberek, ahova hasonló korúak közé befogadják arra az időre. A műtétig pedig hordhatom játszani közéjük,hadd szokja a helyet.
Van egy nagymama, de ő sajtá magát sem tudja ellátni.:(
Köszönöm a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!