Előbb-utóbb szét fognak szakítani minket?
Én nem vagyok valami jóképű fiú, a barátnőm viszont egy nagyon csinos lány.
A barátnőm anyja,húga,barátnői folyamatosan mondják a barátnőmnek, hogy ő sokkal jobb pasikat is megkaphatna és, hogy ne érje be velem.
Igazuk is van, sokkal jobb pasikat is megkaphatna mint én, sokszor nem is értem miért jött össze velem.
Azt mondja, hogy ne foglalkozzunk velük.
De azért szerintem nehéz figyelmen kívül hagyni azt, hogy ennyien vannak a kapcsolatunk ellen,.
Nem valószinű,hacsak nem befolyásolható nagyon.
Figy,nálunk is ez van.Oké,kivülről lehet hogy nem egy adonisz,de a mosolya ellenállhatatlan,a szeme ragyog ahogy rám néz,és még sorolhatnám.
Kit érdekel hogy kinek nem tetszik?
Azért szeretem amilyen összességében.
Egy hibát ne kövess el.Kiséggségi komplexussal ne kergesd a világba,hogy "ugyis elhagysz"
N
Hát elég szemetek a szülei hogy ilyeneket mondanak.Pfff
Nem mondok inkább erre semmit mert ki lennél moderálva..
Viszont ha ő azt mondja hogy ne foglalkozzatok velük akkor hidd el neki,biztos úgy is van és neki te úgy vagy jó ahogy vagy.Nem kell másokkal foglalkozni.
Nagyon aljas szöveg a "te jobbat érdemelsz"
Lónak nézik talán? hogy értékén akarják eladni?
Ha nem függetlenítitek magatokat (vagyis tojtok rá) tönkretesznek titeket. Ne hagyjátok!
És mi az, hogy "megkaphatna" ?
ÁÁ. ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!