Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ahol anyagilag és egészségileg...

Ahol anyagilag és egészségileg lehetne még 1 gyerek, mit válaszoltok a tolakodó, erőszakos kérdésekre?

Figyelt kérdés
Elkülditek őket vagy megmondjátok a valós okot?
2012. febr. 20. 08:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Erre egy határozott és ingerült "mert nem" a válasz szerintem. Mármint a "miért nem, kell a testvér" típusú reakciókra. Aztán témát kell váltani és kész.
2012. febr. 20. 09:39
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

elég suttyó dolog ilyen szinten vájkálni más magánéletében. válogasd meg jobban az ismerőseidet. nekem eszembe nem jutna ilyet kérdezni senkitől.

max azt, h szeretnének-e még egyet vagy akár többet. ha nemleges a válasz, akkor érdeklődök a meglévő gyerekről, oszt mindenki boldog.

mondjuk én már most tudom, hogy max egy gyereket szeretnék. akinek köze van hozzá, az nem .aszogat vele, akinek nincs, az meg se kérdezi.

2012. febr. 20. 09:45
 13/18 anonim ***** válasza:
91%

Én meg egyáltalán nem akarok gyereket, legalábbis most - 26 évesen - így érzem.

Gondolhatod, én is mit hallgatok...

De nem érdekel, mert az én életem, és ne szóljon bele senki.

2012. febr. 20. 09:47
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
A majd évekkel később talán azért nem jó válasz, mert az lesz bennük, hogy majd akartok ti. Ha nem fogadják el a NEM-et, akkor hozzá kell tenni, hogy miért nem? mert nem. ez a ti dolgotok. Egyébként érdekes, tőlünk sosem kérdezi a környezetünkben senki, hogy mikor jön a kistesó, lehet, hogy intelligens emberek vannak a környezetünkben? Ezen én is csodálkozom, hogy nem kérdezik, mert amíg nem volt gyerekem, folyamatos volt a mikor lesz már?
2012. febr. 20. 10:07
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Visszakérdezel:

"Na és te elértél már a változókorba? Mert úgy látom, itt az ideje. Férjed prosztatája rendben?"

2012. febr. 20. 12:33
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
2012. febr. 20. 12:35
 17/18 A kérdező kommentje:

16-os válaszoló: nagyon köszönöm a linket, nagyon hasznos és vicces :-) Lehet, hogy kinyomtatom és pár nagyon kretén embernek odaadom :-)

Köszönöm a választ mindenkinek :-)

2012. febr. 20. 16:14
 18/18 anonim ***** válasza:

bunko Magyar szokas az ilyen kerdezoskodes. en kozolnem a valodi okot, hogy mert nem akarok tobbet es kesz.

nekem nincs gyerekem sose akartam de szerencsere itt nem szokas ilyet kerdezni. azt hiszem egyszer kerdezte meg egy itt elo Magyar hazaspar hogy miert nincs gyerek? akkor mondtam neki hogy mert nem hianyzik es nem szeretjuk a gyerekeket . kicsit megdobbent de tobb kommentart o se fuzott a dologhoz.

2015. júl. 29. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!