Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A saját apám a páromnak ad...

A saját apám a páromnak ad igazat, aki zsarol engem, üvölt velem. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

a párom folyamatosan szabályozni akar, nem hordhatok olyan ruhát, amit akarok, stb

és mivel nem hagyom magam, azzal zsarol, hogy vége, tör-zúz, ordibál, elhagy.

apának persze szépen kedves hangon magyarázza, hogy csak jót akar nekem.

apa meg a hátam mögött hívja fel a párom, kibeszél engem, a párom mondta el, apa a szemembe hazudik, letagadja, hogy beszéltek, és nekem olyanokat mond, hogy miért idegesítem a párom.

totál el vagyok keseredve.

2012. febr. 18. 13:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Oké, az apád az apád, ez nem kérdés... DE A PASID MIÉRT A PASID EZEK UTÁN?
2012. febr. 18. 16:59
 12/21 anonim ***** válasza:

adj apádnak ultimátumot. ha nem neked hisz, a saját vérszerinti lányának, akkor nem akarod látni többet és kész. hátha észreveszi magát.

kérdezd meg, ha megvert volna akkor is őt védené? nincs benne semmi apai ösztön?

meg is mutathatod neki ezt a fórumot nyugodtan.

2012. febr. 18. 18:09
 13/21 A kérdező kommentje:

próbálok apával beszélni, hogy el,magyarázzam neki, hogy a párom zsarnok, előtted persze jóhogy hogy nem mutatja ki a foga fehérjét.

tudjátok mit gondolok???

hogy fel se fogja fogni!!!!

2012. febr. 19. 13:51
 14/21 A kérdező kommentje:
*elmagyarázzam
2012. febr. 19. 13:52
 15/21 A kérdező kommentje:

na így lett

apa nem ad nekem igazat.

(ha egyáltalán érdekel valakit)

jelenleg apával nem tartok kapcsolatot, csak amennyit muszáj.

és mi sült ki ebből is a családom és mindenki előtt?

hogy én vagyok az összeférhetetlen...

2012. febr. 26. 10:18
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
kedves kérdezők, akik az apa hanyagolását javasolják: kívánom, hogy maradjatok apa nélkül, ti szerencsétlenek!az én édesapámnak ma lenne a névnapja, 3 éve halt meg!!bár legalább ilyen apám lenne, mint a kérdezőnek! Legalább ennyi....patkányok!!! igen, lehet lepontozni meg írkálni, akkor is ez a véleményem!!!!!
2012. ápr. 24. 08:41
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
válaszolók, elnézést!!
2012. ápr. 24. 08:42
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
És a te személyes tragédiád hogy jön ide és kit érdekel, már bocsánat? Ilyen alapon, akiknek alkoholista és agresszív valamelyik szülőjük, ujjongjanak örömükbe, hogy de jó, legalább van apám/anyám? Hidd el, vannak akik inkább azt kívánják, ne legyen apjuk, mintsem az állat legyen, aki veri, alázza őket és a családot.
2012. ápr. 24. 09:41
 19/21 A kérdező kommentje:

mindenesetre,apa már eljutott odáig, hogy átérzi!

minden nap elmondtam neki, hogy mikor mivel nyaggat, és csak annyit kérdezett a végén, hogy a srác nem akar pszichológushoz menni? vagy ráférne egy kis nyugtató.

végre már átlátja.

de sajnálja, hogy most senkim sincs ennyi idősen.

2012. ápr. 25. 16:34
 20/21 anonim ***** válasza:
16%

Nem én pedig meg azt javaslom, hogy maradjon itt mindenki aki kérdező apa, anya keresztanya nagyszülő nagynéni bácsi nélkül, mert azok nem mindenben adnak a gyereküknek igazat, és ezért a hanyagolás mellett döntenek ezekszerint vannak, akik még abszolút nem nőttek fel sértődöttség, büszkeség, mert az életben egyszer nem ad valaki igazat hát istenem van ilyen. Ha meg nem tetszik, akkor költözzön el ő maga. Addig örüljön, ameddig van apukája, anyukája, testvérei, nagyszülei, mert a nagyszülők, szülők nem fognak örökké élni, és akármiben is adnak, vagy nem adnak igazat, értékelni kell, hogy ők még vannak, mert ha egyszer nem lesznek akkor már késő bánat úgyhogy egyet kell, hogy értsek itt az egyik okos válaszolóval.

Te meg kérdező:! Szerintem is te vagy az összeférhetetlen.

2018. dec. 17. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!