Kérdésem olyanokhoz szól, akik a válságban lévő házasságot megpróbálták megmenteni. Mi lett a vége?
Figyelt kérdés
Eljön az a pont, amikor ki kell mondani, hogy válságban van egy házasság, és elkezdünk dolgozni rajta, megteszünk mindent a megjavításáért. Ilyenkor azonban óhatatlanul előjönnek rég eltemetett problémák, szembe kell néznünk a saját és a párunk hibáival, és azzal is szembesülhetünk, hogy van, amin már nem lehet változtatni. Nektek mik a tapasztalataitok? És mi van, ha minden igyekezet ellenére kiderül, hogy a házasságon nem lehet javítani. Akkor kiléptetek, vagy éltétek tovább a megszokott, régi életet? Kíváncsi vagyok, ki hogy élte meg! Sikersztorikra és kudarcélményekre is kíváncsi vagyok!2012. febr. 17. 17:04
11/13 A kérdező kommentje:
11 éves kapcsolat. Több év együttélés után házasodtunk.
Jól értem, hogy te voltál az "elhagyott"? Szívesen beszélgetnék Veled, ha gondolod, privátban!
2012. febr. 26. 23:18
12/13 anonim válasza:
10/11 -es vagyok. Nem én vagyok az elhagyott, de biztosítalak arról, hogy a lelkiismeretem még 20 év után is mar, esz és fúrja a testem. Igaz, hogy szokták volt mondani, hogy az idő mindent begyógyit, de ez nálam nem jött be. Lehet, hogy az emlékek közül tudattalanul csak a szépek maradtak , de az is elképzelhető, hogy lehet szeretni egyidőben az én esetemben több nőt is ? Ne érts félre nem szenvedem bigámiában mégis el tudnám képzelni mégegyszer együtt élni az előző feleségemmel. Azért tényleg igaz, hogy a családot a gyerekek tartják össze csak az a baj, hogy ezt az ember későn veszi észre.
13/13 anonim válasza:
Hát én mint férj nyilatkozom! Az első és legfontosabb eldönteni hogy miről is szól a házasság! Megszokás,félelem a újtól,szeretet vagy szerelem. Ha valóban komolyan meg szeretnétek menteni a házasságot akkor egy jó családterápia segíthet. De nem ám 1 alkalom alatt! Ja és fontos az őszinteség is ott. Az első terápián nem voltunk őszinték és kollektíven elhallgattunk dolgokat. Nem is lett sikeres. De a másodiknál teljesen őszinték voltunk és nagyon kemény volt de az rendbe hozta a házasságunk. Nem részletezném de történtek olyan dolgok ami után ez csodának számít. 10 éves házasok vagyunk és rózsaszín köd van :)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!