Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan segíthetnék a bátyámon,...

Hogyan segíthetnék a bátyámon, mit tanácsolhatnék neki?

Figyelt kérdés

A bátyám és felesége 18 éve házasok. 1 hónappal ezelőtt a sógornőmet egy férfi vitte haza hajnalba,miután a tesóm egész éjszaka a várost járta kereste őt. A sógornőm elmondta neki,hogy van valakije,és hogy őt már nem szereti.2 gyerekük van a kisebb is 12 éves.

A bátyám könyörög neki,hogy fejezze be a kapcsolatát azzal a másikkal,de a felesége ,szinte szóba sem áll vele. Külön alszanak azóta,és amikor hazaét a bátyám a feleség elmegy otthonról,hogy ne kelljen vele találkozni sem. Nyitott házasságot akar.

Nagyon sajnálom a bátyám ,sokkal jobbat érdemelne,és kapna is mind a 10 ujára,de ő csak könyörög neki. Már 20 kg fogyott. A felesége azóta is találkozgat a pasival,és ugyanugy hazajár.

Az a gond még,hogy ezt csak anyunak mesélte el a tesom,és megkérte,hogy senkinek nem mondja el,mert igy még van esélye hogy vissza kapja a feleségét. Én nem is tudhatok róla.A gyerekek is tudják és az apjuk mellett vannak. Szerintetek mit kellene tennie?

2009. jún. 4. 16:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Összeszedni a maradék büszkeségét és kihajítani az utcára. Hihetetlen, hogy egy férfi képes idáig alázkodni a szerelem nevében. A felesége hülyét csinál belőle, beletörli a cipőjét és még kapaszkodik utána. Kihajítanám az utcára és természetesen a gyerekek nálam maradnának.....
2009. jún. 4. 16:08
 2/13 A kérdező kommentje:
Anyu ezt fel sem meri neki hozni,pedig ő is és én is igy gondoljuk.Ő csak sír,sír sír.Valahogy észhez kellene téríteni,így tönkre teszi magát.
2009. jún. 4. 16:11
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Sajnálom a bátyádat.De válás esetén a bíróság nem biztos,hogy neki ítélné a gyerekeket.Ha az anya nem kábszeres,akkor mindig az anya javára döntenek.A hűtenség nem számít.Gondolom a feleség is arra játszik,hogy a férj kidobja,vagy erőszakos legyen vele,akkor végképp nyert ügye van.
2009. jún. 4. 16:17
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Pszichológus kellene a testvérednek. Egy kívülálló, akivel megoszthatja a fájdalmát. Sajnos a férfiak sokkal nehezebben fogadnak el tanácsot, segítséget. Arra nincs esély, hogy együtt párterápiára menjenek? A sógornőd régen nem ilyen volt? mert ha nem, akkor valami oka van, hogy ezt kezdte el csinálni.
2009. jún. 4. 16:18
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem sem adnák neki a gyerekeket sajnos:( Hány évesek a gyerekek? Bizonyos kor után már ők dönthetnek hol akarnak lenni! Kérdezze meg a tesód hogy mennyi ez az életkor, várja ki míg betöltik, adja be a válópert, és ha a gyerekek nála lesznek elhelyezve (ha nem őt választják akkor úgysem érdemes már a házasságban lenni) vágja rá a feleségére a gyerektartást:P Megkérdezhetem a tesódék is hány évesek?
2009. jún. 4. 16:21
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Pedig tényleg a sarkára kéne állnia,és be kell fejeznie ezt a házasságot.A felesége már nem szereti,és nem is fogja,sőt szerintem idővel sokkal rosszabb lesz,mert ha az asszony jön haza avval,hogy válni akar,akkor a bátyádat teljesen kifogja készíteni....A sógorom pontosan így járt.Az ő felesége is mást talált,és a sógor évekig könyörgött neki.Amikor a felesége egy másik férfitől szült egy gyereket,akkor is azt mondta neki a sógorom,hogy nem baj,a gyermeket is sajátként neveli. De a felesége szánalmasnak,és hülyének tartotta.Amikor a harmadik gyereket várta(az első közös gyerek) akkor a feleség beadta a válópert avval,hogy a sógorom féltékeny,tönkreteszi az életét.Mindent elvett tőle! A sógorom azóta sem tért magához!Szerintem a testvéred is amíg lehet lépjen,és ne könyörögjön mert ő csak rosszul fog járni...
2009. jún. 4. 16:21
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem bír velel leülni megbeszélni,egyszerüen levegőnek nézi.A saját anyja is beszélt már vele ,de csak azt tudta neki válaszként adni,hogy te is kipróbáltál más férfiakat.

2 évvel ezelőtt is volt ilyen ki kacsintgatása.

A nagyobbik gyerek 17 éves és ő az apjábal marad biztos. Azt mondta ha nem marad velük az anyja akkor ő soha többé nem áll vele szóba.

A tesóm tényleg az a "minta" férj. Életemben szeszesitalt inni nem láttam. Nem jár kocsmázni,csavarogni. Otthon főz,mos, takarít. A házukat ő csinálta,burkolt vakolt festett.Ki volt nyalva a feleség segge.

És lehet,hogy ez volt a baj.

2009. jún. 4. 16:27
 8/13 A kérdező kommentje:

38 éves a bátyám a felsége pedig 36.A gyerekek 17 és 12.

A pasija pedig 26 éves

2009. jún. 4. 16:30
 9/13 anonim ***** válasza:
79%
Ha a 17 éves gyerek az apa mellett dönt,még lehet esélye,különösen akkor,ha a testvérek nem akarnak egymástól elválni.De arra akkor is számítson,hogy a házasság alatt szerzett vagyon ,ház stb.közös tulajdonnak számít,és fizetheti a nőnek a vagyon felét.
2009. jún. 4. 17:05
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
Az előző válaszoló szerintem nem írt igazat, ugyanis kötelezheti a bíróság ha nálal esznek elhelyezve a gyerekek, hogy lakáshasználat az övé maradjon, a feleség meg fizetheti a gyerektartást. De beszélj a bátyáddal, hogy keményen, mert nagyon ki fog basz.ni vele az a nő, ha ilyen esetlen.
2009. jún. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!