Megmenthető egy házasság?
Amugy mindig attól függ, hogy mit kellene meg beszélni.
Aki olyan sérelmeket okozott párkapcsolata idelyén ami súlyos, akkor nincs miről beszélni. Mindig a dolog mértékétől és emberiességétől függ. Attól, hogy ki mit miért, vagy mire képes, azért, hogy béke legyen. Ahhoz ismerni is kellene a másikat.
Egy valamit mindenkinek tudnia kell. Valahol meg van az ő párja is, csupán az a kérdés két oldalú-e ez. Aki nem szereti a másikat az bánt, aki szeret az szenved. Akit kölcsönösen szeretünk azt nem bántjuk.
Engem , mindig egy valami dühít föl, ha gyermekek járnak rosszul.
Ha meg nyugtat nálunk én tisztában voltam gondokkal. Félrelépéssekkel, anyagi dolgokkal, sorolhatnám. Nem kellett volna mást tennie a feleségemnek, mint meg beszélnie velem. Mindenki hibázik én meg tudom, hogy miért. Mindig az a kérdés ki mit lát be és mit akar. Engem a feleségem 10 év alatt annyira nem ismert meg , hogy le üljön velem beszélni ezekről a dolgokról. Örlődött éveken át, a helyett, hogy meg beszélte vlna velem. A nevetséges az egészben, hogy ezeket említettem neki is, mármint a gondokat amin örlődött. Most meg szembe néz a nagy betűs élettel, rágja a körmét.
Mindig azt mondtam nem egy gyertya fényes vacsora, romantikus éjszaka után kell szakítani ha nem mutasd meg ön magad, s lássa mit vesztett. Akkor látja, ha érzi.
Csak ha egy 34 éves nőnek ( ? ) az annya ossza az észt 8 általánossal, és az azt teszi akkor nincs miről beszélni, csak rá megy 10 év, egy házasság és két gyermek, na meg várom a gyerektartást, holott a vér szerinti apa otthon kényelemben ül és le se sz..ja.
Amugy kedves kérdező . Tévedsz . Azért mert volt aki gyürüt huzzon az ujjadra attól még nem házasság. A házasság az pár kapcsolat, ahol emberek élnek. Nem csak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!