Jogom van tudni? Egy ideje együtt élek a párommal és még pontosan nem tudom, hogy mennyit keres és hogy mennyit kell leadnia a volt családjának!?
Hű, hát ez nekem nagyon furcsa. 30 éves vagyok, 3 hónapja van egy kapcsolatom (talán járunk? nem tudom) de mindenesetre pontosan tudom, hol dolgozik, mennyit keres, honnan kap plusz bevételt, mennyi a megtakarítása, mennyibe kerül a suli, mennyi a hitele... Ő is tudja ugyanezeket rólam, pedig nem igazán kérdezgettünk ezekre rá, csak valahogy elmondtuk. Pedig közös jövőről még egyáltalán nem esett szó.
Eddig volt 4 hosszabb távú kapcsolatom, ebből 2 volt az hogy már tényleg felnőtt és önálló voltam. És ezekkel a férfiakkal is megbeszéltük az anyagiakat. Az egyikük nem tervezett velem komolyat, mégis tudtam mennyi gyerektartást fizet, a másik igen, elvett volna, és róla még több pénzügyi kérdést tudtam.
Engem az anyagi dolgok nem nagyon érdekelnek, mégis elmesélik, és örvendeznek, ha valamire összejött a pénz, vagy annak ha én több fizetést kaptam... Szerintem ez a normális. :)
30/N
Lehet, hogy jogom van, de engem alapból nem érdekel, mert sosem volt téma nálunk, hogy ki mennyit adott a háztartásba. Nem számoltatjuk el egymást fillérre, ha kell valami, együtt vesszük meg. Ha egymás bankkártyájára van szükségünk, akkor azzal megyünk el pénzért.
De én nem szoktam sosem csekkolni a férjemet, hogy mennyit kapott - úgysem dugdossa el a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!