Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre többet hallok, látok...

Egyre többet hallok, látok olyan családokat ahol az apa elhagyja a családját ha a gyerek betegen születik vagy beteg lesz. Miért nincs ilyenre valami törvény ami valahogy büntetné ezt?

Figyelt kérdés
Nem undoritó? Aztán a legtöbb persze nem is fizet, az anya meg csak tengődik a szegény gyerekkel. Hogy tudják elhagyni őket ezért? Úgy sajnálok ilyeneket. :(
2012. febr. 16. 14:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

19-es válaszoló vagyok.

A korábbi válaszomat a 17-es válaszolónak szántam, nem én vagyok 17-es!

És nem, nem így gondolom! Ha nincs otthon terror, akkor én a gyerek érdekeit tartom szem előtt, és nem a magamét! A gyerek érdeke pedig az, hogy (terror nélküli családban) 2 szülővel nőjön fel. Te nem így gondolod?

2012. febr. 19. 13:14
 22/23 A kérdező kommentje:

Utolsó, tudom hogy nem te vagy a 17-es, de amit irtam neki szántam.

És igazat adok neked persze,de vannak olyan helyzetek (láttam már ilyet sajnos), amikor tényleg jobb külön mint együtt, még a gyerekek miatt is. De attól függetlenül, a gyereket éppúgy kellene hogy támogassa az apa, éppúgy szeresse, foglalkozzon vele.

2012. febr. 20. 14:01
 23/23 anonim ***** válasza:
31%
en no vagyok de ha beteg gyerekem szuletne (persze ez fugg attol hogy milyen termeszetu a betegseg) en se nevelnem fel hanem intezetbe adman es latogatnam ha olyan fokon van hogy felfogja maga korul a dolgokat. egy hallas vagy latas serult mas, azt el tudnam fogadni de sulyos ertelmi fogyatekost pl. soha. Ha pedig a no a terhesseg alatt mar tudja hogy a gyerek beteg less akkor ha nem veteti el nem varhatja el a ferjetol hogy felaldozza magat egy beteg gyerekert. ha neki kell a beteg gyerek gondoskodjon rola a ferfit meg ugyis kotelezik a tartasdijra. arra meg hogy szeresse nem lehet kotelezni senkit.
2015. júl. 29. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!