Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az hogy asz anyám " LE...

Mi az hogy asz anyám " LE KURVÁZOTT "?

Figyelt kérdés

Egy egyszerű lány vagyok, jeles tanuló, és kerülöm a bajt.

De az ELMEBETEG anyámat egyszerűen diliházba kéne záratni !!

És még elvárja tőlem, hogy úgy ugráljak neki ahogy ő akarja.

-.-""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

2012. febr. 15. 18:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Az a kérdés, hogy volt-e bármiféle alapja rá?
2012. febr. 15. 18:32
 2/21 A kérdező kommentje:

Nincs semmi okará rendes lány vagyok, de IDEGBETEG. !

a vita úgy kezdődött, hogy miért iszok mindig narancslevet !? EZ MI? -.-"""""""""""" és ezért kell lek*rvázni mert mindig narancslevet iszok!?

2012. febr. 15. 18:34
 3/21 anonim ***** válasza:
64%
anyád beteg.zárasd be 3 hétre...
2012. febr. 15. 18:38
 4/21 anonim ***** válasza:
61%

Hát tudod öregszik, és ha tükörbe néz, rájön hogy már jobb csaj vagy nála.

Ennek a primitív lelki megnyilvánulása az, hogy lekrvázott.

Anyád egy primitív véglény.

Amúgy hogy az istenbe nem szűrte ki a trágárságszűrő a kérdésedből az obszén szót?

Ez érdekes.....Roppantul!

2012. febr. 15. 18:39
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Na most ez így még kevés. Nem ismerünk, nem tudjuk összességében milyen a viszonyotok stb. ok. igazad van, az ember ne ku..vázza le a saját lányát. Biztos nem a narancslén pöccent be, az már csak a hab a tortára. Lehet útban vagy neki és kötekedni akar? Lehet, neked is vannak elviselhetetlen dolgaid az ő szemszögéből? Összességében egymást nem tudjátok elviselni.
2012. febr. 15. 18:40
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem inkább azokkal az anyákkal van baj, akik hagyják, hogy a gyerekük bukdácsoljon. De ez mókásan hangzik. Mivel dühítetted így fel? XD
2012. febr. 15. 18:41
 7/21 anonim ***** válasza:

Engem anno nagyanyám k***vázott le, amikor írd és mondd 8, azaz nyolc éves voltam. Kb. azt se tudtam, mit jelent a szó, de ő halálosan komolyan gondolta.

Sajnos aki ilyen mentalitású, azzal nemigen lehet mit kezdeni. Teljesen jogos a felháborodásod, de próbáld minél kevésbé felhúzni magad.

2012. febr. 15. 21:49
 8/21 A kérdező kommentje:

Ebben teljesen igazatok van. NEM bírjuk egymást elviselni.

Nem tudom hogy bírok még ki vele jópár évet, nem tudom miért de szinte élvezem mikor nincs itthon. DE mostanában elég sokszor van itthon. Ez aggaszt. Hát igen sokszor mondtam már hogy bekéne záratni .. 50 éves .. hát...

És nem borítottam ki annyiran hogy ilyet mondjon. Annyi , hogy nem segítek a háztartásban és ez nem nagy gond a családtagjaim szerint.. már vagy 100 szor elmondtam neki hogy én soha nem fogok segíteni, ELÉG nekem tanulni a nehéz anyagot nem hogy ruhákat teregessek meg ilyenek ..

Ezért NEM kell le ku.. vázni.!? Melesleg elég szépek a jegyeim is. Eddig még mindig okleves voltam nem is értem.! -.-'

2012. febr. 23. 15:37
 9/21 anonim válasza:
72%
Mi az hogy nem segítesz neki??? Feltételezem ő is dolgozik és mellette főz mos takarít meg eléd rakja a kaját. Ezért tartanak itt a mai lányok egyik sem tud főzni és büdös neki a munka...
2012. ápr. 5. 14:14
 10/21 anonim ***** válasza:

Én anyukám ilyen idegbeteg állat, örülök, hogy már nem kell együtt élnem vele. A Hófehérkéből a gonosz mostoha tökéletes reinkarnációja...

kilopkodta a ruháimat a szekrényemből, és amikor rászóltam, azt mondta, hogy csak azért vagyok vele ilyen, mert féltékeny vagyok rá, hogy rajta jobban állnak..........(?????)

Szóval, vannak ilyenek

Hagy ordítson, te csak a tanulással foglalkozz, és húzz el minél hamarabb onnan!!!!

2012. jún. 15. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!