Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám lehülyézett. Mit tegyek?

Anyám lehülyézett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elmentem vásárolgatni, és mondta, hogy hazafelé jövet menjek be a cukrászdába, rendeljek meg holnapra egy sütit. Bementem, nem rendeltem meg, mert volt olyan, amilyen kellett volna, és hazahoztam. Mondta, hogy milyen hülye vagyok, és nyomorult az élete, stb.

18l

2012. febr. 10. 16:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Bár én nem szoktam ennyire túldramatizálni a dolgokat, enge is a plafonra vág, ha a párom nem azt csinálja amit én kértem (és akkor az még csak a párom).

Szülinapra lett volna? Gondolom nem akarta közszemlére tenni a dolgot.

2012. febr. 10. 16:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem megrugdosott, megtépett, megvert, és elmondott minden szépnek, jónak. Mit tegyek?

Most komolyan, örülj, hogy nem volt ennél nagyobb problémád az anyukáddal (mármint a kérdés feltevéséből nekem ez jön le). Amúgy meg miért nem azt csináltad, amit mondott neked? Vagy hozzátette azt is, hogy ha van olyan süti, akkor vigyél haza belőle (ez sem derült ki a kiírásból)?

Bocs, ha túl nyers voltam, de ilyenen görcsölni...

2012. febr. 10. 16:44
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Hát lehülyéznie nem kellett volna, de ha holnapra akarta frissen, akkor azért érthető a felindultsága.
2012. febr. 10. 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:

Semmit ne tegyél, ez jelentéktelen dolog!

Örülj, hogy ennyi csak a bajod!

2012. febr. 10. 16:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Hja, ha csak ennyi gondom lenne!
2012. febr. 10. 16:59
 6/12 anonim ***** válasza:
18%

nővérem is 18 most, full hülye, nagyon utálom...remélem te nem olyan vagy mint ő :D

17/F

2012. febr. 10. 17:00
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Mi itt nem ismerünk. Anyukád pedig 18-19 éve ismer. Kinek higgyünk jobban? :-)
2012. febr. 10. 17:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Igaza van, nem azt mondta, hogy ma vegyél, hanem azt, hogy holnapra rendelj!
2012. febr. 10. 17:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg fura, hogy megkértek valamire, Te meg tök mást csinálsz:)

Más kérdés, hogy Anyud is túlreagálta szerintem. Bár ha már a sokadik eset, hogy magánakciózol, akkor megértem.

Mert elsőre még oké, mély sóhaj.

De 2342455647-jére lehet nekem is elszállt volna az agyam, pedig nyugodt ember vagyok:)

2012. febr. 10. 17:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát,nem hülyéztelek volna le,de ez sok mindentől függ.

Ha 1-2 ezer ft buktál el ezen,hogy holnapra nem friss,akkor ennyire nem reagáltam volna túl,de ha tényleg állandóan ilyen sügérséget csinálsz megértem :D

Holnapra firss kell,ez nem azt jelenti,hogy ma veszel:D

2012. febr. 10. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!