Anyám lehülyézett. Mit tegyek?
Elmentem vásárolgatni, és mondta, hogy hazafelé jövet menjek be a cukrászdába, rendeljek meg holnapra egy sütit. Bementem, nem rendeltem meg, mert volt olyan, amilyen kellett volna, és hazahoztam. Mondta, hogy milyen hülye vagyok, és nyomorult az élete, stb.
18l
Bár én nem szoktam ennyire túldramatizálni a dolgokat, enge is a plafonra vág, ha a párom nem azt csinálja amit én kértem (és akkor az még csak a párom).
Szülinapra lett volna? Gondolom nem akarta közszemlére tenni a dolgot.
Engem megrugdosott, megtépett, megvert, és elmondott minden szépnek, jónak. Mit tegyek?
Most komolyan, örülj, hogy nem volt ennél nagyobb problémád az anyukáddal (mármint a kérdés feltevéséből nekem ez jön le). Amúgy meg miért nem azt csináltad, amit mondott neked? Vagy hozzátette azt is, hogy ha van olyan süti, akkor vigyél haza belőle (ez sem derült ki a kiírásból)?
Bocs, ha túl nyers voltam, de ilyenen görcsölni...
Semmit ne tegyél, ez jelentéktelen dolog!
Örülj, hogy ennyi csak a bajod!
nővérem is 18 most, full hülye, nagyon utálom...remélem te nem olyan vagy mint ő :D
17/F
Ez tényleg fura, hogy megkértek valamire, Te meg tök mást csinálsz:)
Más kérdés, hogy Anyud is túlreagálta szerintem. Bár ha már a sokadik eset, hogy magánakciózol, akkor megértem.
Mert elsőre még oké, mély sóhaj.
De 2342455647-jére lehet nekem is elszállt volna az agyam, pedig nyugodt ember vagyok:)
Hát,nem hülyéztelek volna le,de ez sok mindentől függ.
Ha 1-2 ezer ft buktál el ezen,hogy holnapra nem friss,akkor ennyire nem reagáltam volna túl,de ha tényleg állandóan ilyen sügérséget csinálsz megértem :D
Holnapra firss kell,ez nem azt jelenti,hogy ma veszel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!