Anyám lehülyézett. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elmentem vásárolgatni, és mondta, hogy hazafelé jövet menjek be a cukrászdába, rendeljek meg holnapra egy sütit. Bementem, nem rendeltem meg, mert volt olyan, amilyen kellett volna, és hazahoztam. Mondta, hogy milyen hülye vagyok, és nyomorult az élete, stb.
18l
2012. febr. 10. 16:31
11/12 anonim válasza:
"milyen hülye vagyok, és nyomorult az élete, stb."
Ez nagyon tetszett.
12/12 anonim válasza:
Nyilván másnapra akarta frissen. Édesanyád kissé túlreagálta, na de el lehet menni még egyszer abba a boltba és megrendelni holnapra azt a sütit...Ez még nem olyan nagy tragédia. Kérj tőle bocsánatot, üljetek le egyet akasztófázni és minden rendben lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!