Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet túlélni egy anyának...

Hogy lehet túlélni egy anyának a lehetetlent?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 06:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem írtad,hogy milyen helyzetben vagy,de engem a gyerekeim tartanak életben.Nem szó szerint.Írj többet magadról,így csak ennyire futja.
2009. jún. 4. 06:58
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Ez a kérdés így nem kérdés, tán ha kifejtenéd bővebben..
2009. jún. 4. 08:21
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Ha válszt is akarsz kapni a kérdésedre, akkor úgy tedd fel, hogy értelme is legyen.
2009. jún. 4. 08:31
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Remélem nem arra gondolsz, hogy egy gyerek elvesztését...
2009. jún. 4. 09:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy anyának egy dolog lehetetlen: túlélni a gyermekét, szerintem a kérdés egyértelmű, legalábbis én csak erre tudok gondolni, hogy ez az egyetlen egy olyan dolog, ami nekem, mint anyának lehetetlen lenne.

Szerencsére csak egy olyan anyát ismerek, aki elveszítette a gyermekét, 12 évesen leukémiába halt meg, sajnos az anyát tovább húzta az ág, rákövetkező évben temette a férjét is, apa egyszerűen belehalt az egy szem gyermeke elveszítésébe. Az, hogy látta leépülni a férjét, szerintem csak annak köszönheti, hogy ő nem halt bele, próbálta a férjében tartani az életet. Meg az is közrejátszott, hogy az anyukája nagyon idős, senkire nem számíthat, csak rá. Anya érzi, hogy szükség van még rá, tartania kell magát.

Ennek tíz éve, a mai napig nincs másik kapcsolata, szerintem nem is lesz, olyan nagyon szerette a férjét. Eljár dolgozni, barátnőkkel csajos napokat tartani, de nem olyan, mint előtte volt. Sose lesz olyan.

2009. jún. 4. 09:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne élik túl, csak úgy csinálnak, mint aki él még. De meghalnak egy kicsit belül. Nővérem kisfia 3 éves volt...

7 éve ennek, vannak azóta gyerekei, de ő teljesen más, sose lesz a régi, életvidám nő, aki volt.

2009. jún. 4. 11:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintm igazán sehogy!!!Én csak azt tudom, ha bármi történne a fiammal, abba lelkileg belehalnék. Amikor a kisfiamnál születésekor úgy nézett ki, hogy gondok vannak, a húgommal együtt sírtunk.Szerencsére azóta a baba teljesen egészséges.

Amennyiben ez történt veled, kedves kérdező, a Jó Isten segítsen neked!

2009. jún. 4. 13:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak úgy lehet tovább élni ha van több gyeek és őket fel kell nevelni. De biztos vagyok benne h egy ilyen anyának nem telik el úgy nap h ne gondolna az elvesztett gyerekére. Az anyám huga is meghalt gyerekkorában de nem mertem a nagyanyám kérdezgetni róla. Tudtam h nem akar róla beszélni.
2009. jún. 4. 22:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Sajnos, ha valóban a fentiek miatt kérdezted, akkor nagyon nehéz a helyzeted. Ahogy az előttem válaszoló írta, azzal, hogy életedet az élő szeretteidnek szenteled, akiknek szükségük van Rád, azzal túl tudod élni a feldolgozhatatlant, a lehetetlent. Nagyon sajnálom, bármi történt is Veled.
2009. jún. 5. 09:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 6. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!