Ubul, mint keresztnév?
Figyelt kérdés
A feleségem ragaszkodik az Ubulhoz, ha fiú lesz, de én ezt nem vagyok hajlandó elfogadni. Már százszor átrágtuk,de hajthatatlan. Mit tegyünk?2012. febr. 15. 09:24
21/35 anonim válasza:
Banyek! Biztos van olyan név ami mindkettőtöknek egyaránt tetszik. Miért engeded, hogy uralkodjon rajtad a feleséged.
35/N
22/35 anonim válasza:
Az egy retardált kutya amúgy...
23/35 A kérdező kommentje:
Szerinte az Ubul majdnem olyan,mint az Albert, hisz az egyik becézése Ubi, a másiké Albi. Már a pocakja simogatása közben "kis Ubizik" is. Talán sikerül meggyőzni, de a Farkas név még úgysem tetszik nekem, amire engedne az Ubulból.
2012. febr. 15. 18:06
24/35 anonim válasza:
Szerintem szép, legalábbis volt egy kecském, ( férjem egyik nap haza állított vele, maszek munkáért cserébe kapta...néztem is...) annak Ubul volt a neve. Obi-Bubinak hívtam a kis drágát.
25/35 anonim válasza:
Ja, és én adtam neki az Ubult, mert olyan jól illett hozzá.
26/35 anonim válasza:
szegeny gyerek. amugy gondolkoztok masodik neven is? a farkast lesamitva, mint pl kovacs ubul valami?
27/35 anonim válasza:
Menj bele a Farkasba, az legalább szép és nem idióta..
28/35 anonim válasza:
A Farkas akkor gáz, ha a vezetéknév: Nagy, Kis, Barna
Milyen hülyén hangzana, hogy Nagy Barna Farkas....
29/35 anonim válasza:
Beverneky Kemény Farkas
:-)) létező név...
de jobb mint Ubi
30/35 anonim válasza:
ÁÁÁÁ 29-es sírva röhögök :D ilyen név komolyan van??? Hallod ezért ment is a zöld, ez nagyon jó :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!