Ebben az esetben mi a helyes megoldás?
Sziasztok!
Szüleimmel és öcsémmel együtt élek még itthon. Én is fiú vagyok, durván egy tízessel idősebb, mint öcsém. Egyik volt munkatársam fia egyidős öcsémmel. Az apja most írt nekem fb-n egy levelet, h állítsam le öcsémet, vagyis h ne adjon el több füves cigit, meg ilyeneket az ő fiának. Ledöbbentem. Azt hittem jó a viszonyom az öcsémmel...
Azt is írta, h átküldi az msn beszélgetést ha nem hiszem a dolgot. Mondtam küldje, már csak bizonyítékként is. Inkább nekem szól, mert jó munkatársak voltunk és ismerősök vagyunk, így apáékat kihagyja belőle inkább.
Átküldte a beszélgetést. Konkrétat nem látok benne, csak utalnak a dolgokra, "hozd a pénzt; pótolni kell 250; elszívunk belőle mi is".
Minden esetre érdekesnek találom az esetet, ugyanis öcsém már korábban is mondta, h ez a srác gyógyszerre iszik, meg hogy füvezik. Ja és hogy nem egyszer a suliból vitték el a mentők, mert begyógyszerezte magát...ezt is mondta öcsém (arról a srácról, akinek az apja ismerősöm és volt munkatársam is egyben és aki írt nekem üzenetet, h az én öcsém látja el az ő fiát anyaggal).
Normális válaszokat várok, köszönöm.
TOMAtm!
Az erőszak sose volt megoldás, korábban sem, ahogy most sem! Tény, h a mai fiatalok nem olyanok, mint az én időmben, de attól független, h sz*rrá verem/verjük, még nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!