Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vesztettel el a csaladbol...

Vesztettel el a csaladbol olyant aki nagyon fontos volt neked?

Figyelt kérdés
Hogy tetted tul magad rajta?
2009. jún. 3. 19:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
66%
Edesanyamat.Mikor a fiam 6honapos volt,az anyum akkor halt meg tudorakban Mo.-on,3honap alatt elvitte a betegseg.Oriasi lelkiismeretfurdalasom van,hogy meg a temetesre sem tudtam hazamenni!!!De tudom,hogy mindent megert,mit miert tettem!Nagyon szerettem ot,csak sajnos soha nem mondtam neki...!Es mikor elveszitettem ot,akkor tudtam meg igazan kit is veszitettem el!O volt a vilagon az egyetlen aki oszinten szeretett.De a szivemben es az emlekeimben orokke elni fog!
2009. jún. 4. 02:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Édesapámat vesztettem el 16 évesen. Nagyon szerettem. Hogy tettem túl magam? Csak előre néztem!
2009. jún. 5. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!