Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha én nem kapok semmit akkor...

Ha én nem kapok semmit akkor én adjak?

Figyelt kérdés

A barátomnak vettem ajándékot, de lehet én nem is kapok semmit.Nem vagyunk gyerekek de azért megajándékozzuk egymást.

Például küldtem neki ma reggel smst még arra sem méltatott, hogy csak megcsörgetett volna hogy igen, elolvastam.Ha nem kapok egy szál virágot se akkor én sem adjam oda?

2012. febr. 14. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
nekünk idén lesz az esküvőnk, nekem ez a legszebb ajándék. Illetve ha ma nem kapcsoljuk be a gépet otthon, akkor az lesz :) valamint 5. éve járunk egy étterembe, de csak valentin napon. nem veszünk egymásnak semmit, viszont ezen a napon megengedünk magunknak egy kis lazítást. Hát, most idén lehet, hogy kihadjuk, mert nem nagyon van rá lóvé. Úgyhogy szerintem nem ajándékozunk, de ha sütünk csirkét és beszélgetünk egy jó pezsgő mellett és TV-zünk, nekem ez már tökéletes lenne. Szerintem ezen ne akadj fenn, akkor mi van, ha nem vesz semmit. Jó persze, jól esne az embernek, de ha nem, akkor mi van? nem ez jelzi a szeret mértékét.
2012. febr. 14. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem nem kellene, hogy kínos legyen odaadni.

Én biztos odaadnám, hiszen neki vettem, jól esne ha látnám, hogy örül az ajándéknak. A férfiaknak nem olyan fontos az ilyesmi, de ha ő megkérdezte, hogy mit szeretnél biztos visz valamit.

2012. febr. 14. 16:16
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de nekem rettentő jó érzés látnom azt, amikor valakit megajándékozok, és felragyog az arca. Én már bőven megtapasztaltam azt a mondást, hogy jobb adni, mint kapni. Szerintem add oda neki egészen nyugodtan, és legyen elég cserébe a barátod boldogsága - na meg utána az este, amit gondolom kettesben töltötök. :))
2012. febr. 14. 17:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Én odaadnám. mi még csak 10 hónapja vagyunk együtt, januárban felhoztam neki, h én nem tartom fontosnak a Valentin napot és kész. Azért felhívott és mondta, én is mondtam ennyivel le is zártuk. mint minden hónapfordulót, bár azt még mindig jobban "ünnepeljük". de ha én akarnám ünnepelni, akkor adnék neki és nem várnék cserébe semmit, főleg ha szerinte ez hülyeség. Így is sok mindent szoktam neki adni, mert én így fejezem ki, h szeretem és sosem várok viszonzást, ő máshogy mutatja ki. Szóval odaadnám és örülnék ha örömet okoztam neki. Egyáltalán nem sértődnék meg h ő nem ad. Ez nem verseny

20L

2012. febr. 14. 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Én vettem neki múlt héten nadrágot(9000ft),de én nem kaptam semmit,még azt sem hogy boldog valentin napot!Jó én sem mondtam,mert vártam hogy ő mondja elsőnek,meg ugye mivel ő már kapott valamit.
2012. febr. 14. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!