Ha én nem kapok semmit akkor én adjak?
A barátomnak vettem ajándékot, de lehet én nem is kapok semmit.Nem vagyunk gyerekek de azért megajándékozzuk egymást.
Például küldtem neki ma reggel smst még arra sem méltatott, hogy csak megcsörgetett volna hogy igen, elolvastam.Ha nem kapok egy szál virágot se akkor én sem adjam oda?
én odaadnám a helyedbe... ma reggel én is odaadtam egy pici csokit, tudtam hogy ő nem fog adni, de nekem külön jól esett hogy beégett :D már nem azért, de én se virágot, se semmit nem kaptam hónapok óta... én meg hiába adok neki, tojik rám. hagy essen neki rosszul, hagy legyen lelkiismeret furdalsa hogy ő nem készült semmivel. én is küldtem neki már egy vagon képeslapot, sms-t, ma reggel csokit, stb, de fordítva semmit nem kapok.
22/L
Hát én azok táborát erősítem akik egy nagy marhaságnak tartják az egész Valentin naposdit, mindenesetre a véleményem a következő:
1. Ha eddig nem tartottátok akkor most ne újíts.
2. Ha te nem kapsz semmit, az szerintem elég kínos lenne mindkét fél részéről hogy te meg adsz. Mire föl? Ennek oda-vissza kellene (?) működnie, nem pedig egyoldalúan.
3. Várd meg az estét, mi lesz, ha kapsz-adsz, de ha nem kapsz-nem adsz.
Szerintem ez a Valentin nap egy felnőtt számára olyan csöpögős. Valahogy a magyarok nincsenek ehhez hozzászokva, nőnap oké, de ez valahogy túl mű, sőt kínos, zavarba ejtő.
Egy normális kapcsolat ami a szeretetten alapul, az úgy működik,hogy az embernek időnként eszébe jut valamiről a másik és megveszi neki azt a valamit amit épp meglátott, teljesen váratlanul, függetlenül attól ki a soros éppen az ajándékozásban, sőt nem is tartjuk számon ki mikor milyen összeget adott, csak édes aranyosan oda adjuk és jól megölelgetjük a másikat, sok mondattal elmondjuk, mit érzünk, miért vettük, ennyi.
Elég fura azt olvasni, hogy ha ő nem ad semmit, akkor te sem adod oda a már megvett ajándékot. Ez kicsinyes dolog és egyáltalán nem arra utal, hogy az illetőbe szerelmes lennél, a Valentin naptól függetlenül. Ez inkább óvodás viselkedés, hogy ha te se én se.
Hogy nem reagált, és neked ilyen gondolataid vannak inkább arra enged következtetni, hogy a Valentin napnál kicsit nagyobb gondjaitok is lesznek hamarosan.
Szerintem meg vörös rózsa a minimum.200ft-ért is lehet venni,de ha kell lopja el valahonnan!
Ha nem kapsz tőle semmit,akkor te se add oda szerintem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!