Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim meghaltak évekkel...

A szüleim meghaltak évekkel ezelőtt. Így már alig vagyok fontos?

Figyelt kérdés
Tini koromban meghaltak mindketten. Testvérem nincs, egy nagymamám van, ő az egyetlen akinek számít hogy mi van velem. A többi nagyszüleim is meghaltak. A keresztanyámnak van családja, természetesen neki a saját gyerekei a legfontosabbak. Az unokatestvéreimnek szintén mindnek van férje meg gyereke, szüleik, ők úgy egy család. Tehát a nagyi az egyetlen aki szívből törődik velem, de 83 éves és már inkább én intézem az ő ügyeit mint sem ő "terelne" engem. Addig nem is lesz olyan akinek fontos legyek amíg nem lesznek gyerekeim?
2012. febr. 13. 22:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy kutyát, menhelyen ingyenes a beszerzés és már kölyköket is tudsz beszerezni mindenféle fajtából. Hidd el egy kutya nagyon sokat tud kárpótolni! Vagy bármilyen kisállatot és járj emberek közé! Barátkozz, vagy ismerkedj interneten társkeresőn. És egy idő után Neked is lesz saját életed és családod! Tudom, hogy rosszul esik, hogy így letojnak, nekem mindig is fura volt, hogy azt hívják családnak, hogy papamama gyerkek... Szerintem egy család az a rokonokkal bővített változat. Na mindegy. Szóval kitartás, és nem attól leszel fontos valakinek, hogy vannak gyerekeid! A gyerekeidnek fontos leszel, de másoknak akkor sem. Nem attól válsz fontossá, hanem amiket teszel másoknak, ahogyan viselkedsz velük és ne engedd akkor sem, hogy kihasználjanak, nem ismerem a szitut, de elképzelhető, hogy túl kedves vagy és látszik rajtad mennyire akarsz valahova tartozni. Ettől megijednek az emberek sajnos. Szóval törekedj arra, hogy saját "családod" legyen, de azt sem minden áron!!! Kitartást, az élet nem könnyű... :(
2012. febr. 15. 07:29
 12/13 anonim ***** válasza:
és még annyit mondanék: "mosoly mosolyt, szeretet szeretetet szül". :)
2012. febr. 15. 07:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es számú! Miért lennék én ellentmondásos személyiség?

9-es.

2012. febr. 15. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!