Mi az oka, hogy itt a családi kapcsolatokban állandóan lepontozzák a válaszokat? Sokszor ha valaki tényeket ír, még azt is.
Jómagam a 100%-ban biztos tudásomat és tapasztalatomat adom a válaszokhoz, mégis gyakran tapasztalom, hogy durván és bután lepontoznak - és sokszor nem is a kérdező. Olyan ember pontoz le, aki a kérdést sem fogja fel, nemhogy a választ! Sőt: olyan is akadt, hogy az egyik "kedves" kérdező meglehetősen durva, alpári stílusban megtámadott privátban.
Nem kell foglalkozni azzal, hogy hány %-od van. Ez pont olyan dolog, mintha Mozartot azért nem hallgatná senki, mert "csak" zseni volt és nem végzett zeneakadémiát, nincs papírja arról, hogy kiváló tudása volt a maga területén. Tiszta röhej! Tudja és kész!
Számtalan ember van itt, aki nagyon jól és pontosan látja a választ, megírja - meg meri írni és vállani! - a saját véleményét, mégis lepontozzák, irigységből ("nem tudhatja jobban, mint én", "mit okoskodik ez itt?" stb.), butaságból. Ha nekem azzal jön valaki, hogy ez vagy az nem tudhatja, mert csak 50%-a van vagy azt írja, hogy csak 14 éves (amit ugye nem lehet bizonyítani), akkor arról az emberről megvan a véleményem. Alsó hangon előítéletes, ostoba és csőlátása van. Akkor nem kell idejönni, és nem kell vegzálni a kedves válaszolókat, hanem meg kell kérdezni valamelyik "fenszivumen" barátosnőt és talán vagy szupercsávó havert és talán hallgasson arra, adjon 100%-ot annak a véleményére. Ha pedig megszívja, akkor így járt.
Az egész %-osdi baromság ezen az oldalon, de a lap így döntött: remekül egymásnak lehet ugrasztani az embereket a hülye versenyeztetéssel.
Igen, egyet értek az előttem szólókkal, sokan személyeskedésnek vélik a szubjektív véleményeket és akkor kvázi érzelmi felindulásból nyomkodnak. Még akkor is, ha történetesen a kérdésben pont a véleményemet kérdezik, nem azt, hogy mennyi 2*2, és én még oda is írom a végére, hogy "ez csak az én véleményem", de sajnos valamiért tényként kezelik.
A múltkor is kérdezte valaki, hogy mit csinálnék ha...én meg leírtam, hogy ezt meg ezt, de én ebben gyenge vagyok és ez csak az én véleményem (szokás szerint) majd lepontoztak. Pedig nem buzdítottam semmire, ő kérdezte.
8-assal meg azért nem teljesen értek egyet, mert akinek van annyi esze, hogy a saját magánügyeibe enged másokat beleszólni és mások véleménye alapján hoz döntést az meg is érdemli a sorsát. Főleg aki direktbe meg is kérdezi, ITT, ismeretlenektől. GYK-n ritkán fordulhat elő, hogy kéretlenül adunk tanácsot. De nem én pontoztalak le, mielőtt meg lennék gyanúsítva.
Egy válaszoló írta, hogy privátban megtámadták, nem éppen kedves és kulturált szavakkal. Nos ez már velem is előfordult, de nem biztos, hogy a kérdező volt, az viszont biztos, hogy ezek trollok, válaszolni nem szabad nekik, mert pont a zavarkeltés a céljuk. Nem is kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani ezeknek, ha nem foglalkozunk velük, előbb utóbb elkopnak, és keresnek másik oldalt. Kár, hogy az ilyen, kizárólag a sértegetésre irányuló üzenetekről, nem lehet jelentést küldeni a moderátoroknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!