Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka, hogy itt a családi...

Mi az oka, hogy itt a családi kapcsolatokban állandóan lepontozzák a válaszokat? Sokszor ha valaki tényeket ír, még azt is.

Figyelt kérdés
Vagy ezt csak a kis tizenévesek teszik?
2012. febr. 13. 15:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Bánomisén, lehet, hogy igazad van.
2012. febr. 13. 15:53
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Az a gond, hogy vki nem érti azt a kérdést, hogy hasznos volt-e a válasz. Náluk ez egyenlő azzal, hogy nem értenek vele egyet. Gyakran már a mi a neved c. kérdéseknél is lepontozgatnak... Én nagyon ritkán pontozok le, akkor is a trollkodókat meg ált. a túlzottan feminista nőket meg túlzottan hímsoviniszta pasikat (mármint akik a párkapcsolati kérdésekre olyan válaszokat adnak, hogy mivel nő, tuti a pénzre megy meg mivel pasi, tutira megcsal stb.)... meg ha vki tényleg oltári nagy marhaságot ír. Ezek jobbára megélhetési ünneprontók/trollok, kihaénnem emberek meg olyanok, akiket lepontoztak, és bosszúból teszik. Ja, meg van még egy vállfaj itt a csaldi kérdésekben: akik nem képesek elhinni, hogy léteznek rossz rokonok is, akikben nincs semmi szeretnivaló, és a lepontozással akarják büntetni azokat, akik vmiért nem szeretik vmelyik rokonukat (még olyanoknál is, ahol a családtól lop a testvér meg durvábbak).
2012. febr. 13. 17:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt én is észrevettem,engem is folyamatosan pontoznak le,pedig nem trollkodok.És ezek szerint a leghasznosabb válaszom az volt,hogy Leokádia,mert egyedül az lett 100%-osan hasznos:D
2012. febr. 13. 18:29
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

Jómagam a 100%-ban biztos tudásomat és tapasztalatomat adom a válaszokhoz, mégis gyakran tapasztalom, hogy durván és bután lepontoznak - és sokszor nem is a kérdező. Olyan ember pontoz le, aki a kérdést sem fogja fel, nemhogy a választ! Sőt: olyan is akadt, hogy az egyik "kedves" kérdező meglehetősen durva, alpári stílusban megtámadott privátban.

Nem kell foglalkozni azzal, hogy hány %-od van. Ez pont olyan dolog, mintha Mozartot azért nem hallgatná senki, mert "csak" zseni volt és nem végzett zeneakadémiát, nincs papírja arról, hogy kiváló tudása volt a maga területén. Tiszta röhej! Tudja és kész!

Számtalan ember van itt, aki nagyon jól és pontosan látja a választ, megírja - meg meri írni és vállani! - a saját véleményét, mégis lepontozzák, irigységből ("nem tudhatja jobban, mint én", "mit okoskodik ez itt?" stb.), butaságból. Ha nekem azzal jön valaki, hogy ez vagy az nem tudhatja, mert csak 50%-a van vagy azt írja, hogy csak 14 éves (amit ugye nem lehet bizonyítani), akkor arról az emberről megvan a véleményem. Alsó hangon előítéletes, ostoba és csőlátása van. Akkor nem kell idejönni, és nem kell vegzálni a kedves válaszolókat, hanem meg kell kérdezni valamelyik "fenszivumen" barátosnőt és talán vagy szupercsávó havert és talán hallgasson arra, adjon 100%-ot annak a véleményére. Ha pedig megszívja, akkor így járt.

Az egész %-osdi baromság ezen az oldalon, de a lap így döntött: remekül egymásnak lehet ugrasztani az embereket a hülye versenyeztetéssel.

2012. febr. 13. 19:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért pontoznak le egyeseket, mert a kedves lepontozók gyakran összekeverik a zöld és piros kezeket a tetszik és nem tetszik gombbal. Meg van olyan ember, aki teljesen úgy éli meg a választ, mintha az ellene szólna. Pl van egy olyan kérdés, hogy tetszik e az X név (direkt nem írok példát a névre), és odaírod, hogy nem, akkor mindjárt jönnek az emberek, hogy mi az ,hogy nem és piros pacsi. De hát nem épp a mi véleményünk volt a kérdés?? Áhh... figyelj, szerintem az, ha valaki ilyesmiért lepontoz csak a kedves lepontozót minősíti, nem téged. Ha az ő lelkivilágát megnyugtatja, hogy most piros kézre kattintott, akkor csinálja csak.
2012. febr. 13. 22:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen, egyet értek az előttem szólókkal, sokan személyeskedésnek vélik a szubjektív véleményeket és akkor kvázi érzelmi felindulásból nyomkodnak. Még akkor is, ha történetesen a kérdésben pont a véleményemet kérdezik, nem azt, hogy mennyi 2*2, és én még oda is írom a végére, hogy "ez csak az én véleményem", de sajnos valamiért tényként kezelik.

A múltkor is kérdezte valaki, hogy mit csinálnék ha...én meg leírtam, hogy ezt meg ezt, de én ebben gyenge vagyok és ez csak az én véleményem (szokás szerint) majd lepontoztak. Pedig nem buzdítottam semmire, ő kérdezte.

8-assal meg azért nem teljesen értek egyet, mert akinek van annyi esze, hogy a saját magánügyeibe enged másokat beleszólni és mások véleménye alapján hoz döntést az meg is érdemli a sorsát. Főleg aki direktbe meg is kérdezi, ITT, ismeretlenektől. GYK-n ritkán fordulhat elő, hogy kéretlenül adunk tanácsot. De nem én pontoztalak le, mielőtt meg lennék gyanúsítva.

Egy válaszoló írta, hogy privátban megtámadták, nem éppen kedves és kulturált szavakkal. Nos ez már velem is előfordult, de nem biztos, hogy a kérdező volt, az viszont biztos, hogy ezek trollok, válaszolni nem szabad nekik, mert pont a zavarkeltés a céljuk. Nem is kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani ezeknek, ha nem foglalkozunk velük, előbb utóbb elkopnak, és keresnek másik oldalt. Kár, hogy az ilyen, kizárólag a sértegetésre irányuló üzenetekről, nem lehet jelentést küldeni a moderátoroknak.

2012. febr. 14. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!