Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tragédia történt anyám megfeny...

Tragédia történt anyám megfenyegetett durván! Párommal kiköltöztünk, de hogyan tovább? Súlyos megrázkódtatás ért minket!

Figyelt kérdés
Anyám megőrült előző héten és néztem albérletet és be is költöztünk a párommal. Anyámnál laktam velünk lakott a barátnőm is már, de történt egy tragédia anyám bedilizett, de pontos okát nem tudni miért. Nagyanyám elmenekült otthonról a másik lányához keresztanyámhoz mi meg itt maradtunk, és velünk veszekedett, mamámat megverte mielőtt elment kitépte a haját meg kék-zöldre verte a karját. Állítólag mamám meglopta őt... ami nem volt igaz... ráfogta mamámra, mert nem tudta elviselni a párom meg az én boldogságomat, mert neki nem volt senkije, nem kell a pasiknak, mert egy őrült... a hétvégén többször fenyegetett, hogy megöl minket stb... kidobálta az utcára a ruhánkat a szemetesből szedtem ki mert a közös képviselő nem tudta kié és muszáj volt eltüntetnie a ház elől... megtaláltuk... párom kiakadt, hogy a saját anyja nem tette még ezt meg vele... mi végleg megszakítottuk vele a kapcsolatot albérletben lakunk már... állandóan ilyen volt mióta a párom velem lakott ott fél éve kb, de totál irigy volt ránk bár pszichiáter kezelte antidepresszánsokkal... sokszor költött reggel 7-kor hétvégén is ordítással vagy veszekedéssel, volt hogy öcsémmel cirkuszolt... anyámat fel akartuk jelenteni fenyegetésért, meg a ruhánk kidobálása miatt is ami felakadt a fára meg a bokorra ami a ház előtt volt... nagyon meggyűlöltem anyámat súlyos trauma ért érzelmileg, hogyan lábalhatnék ki? mit tegyek? férfi vagyok erős, de kicsordult a könnyem a hétvégén párszor, mert nem bírtam már amit csinált velünk... annyi szép pillanatunk volt ott és emlékünk és tönkre tette!
2012. febr. 13. 09:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Amúgy:

"Nem büntethető, aki cselekményt az elmeműködés olyan kóros állapotában- így külön9sen elmebetegségben, gyengeelméjűségben, szellemi leépülésben, tudatzavarban vagy személyiségzavarban- követi el, amely képtelenné teszi a cselekmény következményeinek felismerésére vagy arra hogy felismerésnek megfelelően cselekedjék" BTK.

Ergo ha tesz is valamit valószínűleg nem fogják megbüntetni, ha lesz papírja a nyilvánvaló beteségéről...

2012. febr. 15. 18:43
 12/16 anonim ***** válasza:

távoltartási végzés kérése renődségen,ottel kell mondani miket csinált

öcséd nem tudom mennyi idős,de vedd magadhoz

háziorvossalmegbeszélni,kórházba beutaltatni

2012. febr. 29. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Valami pénze tetetek a közösbe? Érthető ha kiakadni a sok ingyenélőre
2019. jan. 30. 20:59
 14/16 Adri+ ***** válasza:

Csak ezért akkor sem akadhat ki az anyukája ennyire durván.

Vagy volt ott más is : vagy valós a betegsége.

Szép estét Mindenkinek.

2019. jún. 15. 20:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Mikor a nagyit verte, akkor kellett volna kihívni rá mentőt, úgy jogos lett volna bevinni pszichiátriára, és elkezdték volna kezelni. Másképp nincs rá mód, mert senki sem kezelhető a saját akarata ellenére, míg nincs papír arról, hogy dilis.
2020. márc. 13. 14:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Itt a 2012-es eredeti kérdés, onnan kopizta a kérdező: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
2020. márc. 13. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!