Tragédia történt anyám megfenyegetett durván! Párommal kiköltöztünk, de hogyan tovább? Súlyos megrázkódtatás ért minket!
Figyelt kérdés
Anyám megőrült előző héten és néztem albérletet és be is költöztünk a párommal. Anyámnál laktam velünk lakott a barátnőm is már, de történt egy tragédia anyám bedilizett, de pontos okát nem tudni miért. Nagyanyám elmenekült otthonról a másik lányához keresztanyámhoz mi meg itt maradtunk, és velünk veszekedett, mamámat megverte mielőtt elment kitépte a haját meg kék-zöldre verte a karját. Állítólag mamám meglopta őt... ami nem volt igaz... ráfogta mamámra, mert nem tudta elviselni a párom meg az én boldogságomat, mert neki nem volt senkije, nem kell a pasiknak, mert egy őrült... a hétvégén többször fenyegetett, hogy megöl minket stb... kidobálta az utcára a ruhánkat a szemetesből szedtem ki mert a közös képviselő nem tudta kié és muszáj volt eltüntetnie a ház elől... megtaláltuk... párom kiakadt, hogy a saját anyja nem tette még ezt meg vele... mi végleg megszakítottuk vele a kapcsolatot albérletben lakunk már... állandóan ilyen volt mióta a párom velem lakott ott fél éve kb, de totál irigy volt ránk bár pszichiáter kezelte antidepresszánsokkal... sokszor költött reggel 7-kor hétvégén is ordítással vagy veszekedéssel, volt hogy öcsémmel cirkuszolt... anyámat fel akartuk jelenteni fenyegetésért, meg a ruhánk kidobálása miatt is ami felakadt a fára meg a bokorra ami a ház előtt volt... nagyon meggyűlöltem anyámat súlyos trauma ért érzelmileg, hogyan lábalhatnék ki? mit tegyek? férfi vagyok erős, de kicsordult a könnyem a hétvégén párszor, mert nem bírtam már amit csinált velünk... annyi szép pillanatunk volt ott és emlékünk és tönkre tette!2012. febr. 13. 09:40
11/16 anonim válasza:
Amúgy:
"Nem büntethető, aki cselekményt az elmeműködés olyan kóros állapotában- így külön9sen elmebetegségben, gyengeelméjűségben, szellemi leépülésben, tudatzavarban vagy személyiségzavarban- követi el, amely képtelenné teszi a cselekmény következményeinek felismerésére vagy arra hogy felismerésnek megfelelően cselekedjék" BTK.
Ergo ha tesz is valamit valószínűleg nem fogják megbüntetni, ha lesz papírja a nyilvánvaló beteségéről...
12/16 anonim válasza:
távoltartási végzés kérése renődségen,ottel kell mondani miket csinált
öcséd nem tudom mennyi idős,de vedd magadhoz
háziorvossalmegbeszélni,kórházba beutaltatni
13/16 anonim válasza:
Valami pénze tetetek a közösbe? Érthető ha kiakadni a sok ingyenélőre
14/16 Adri+ válasza:
Csak ezért akkor sem akadhat ki az anyukája ennyire durván.
Vagy volt ott más is : vagy valós a betegsége.
Szép estét Mindenkinek.
15/16 anonim válasza:
Mikor a nagyit verte, akkor kellett volna kihívni rá mentőt, úgy jogos lett volna bevinni pszichiátriára, és elkezdték volna kezelni. Másképp nincs rá mód, mert senki sem kezelhető a saját akarata ellenére, míg nincs papír arról, hogy dilis.
16/16 anonim válasza:
Itt a 2012-es eredeti kérdés, onnan kopizta a kérdező: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!