Jogosan sértődött meg édesanyám?
Ma beszélgettünk, szokás szerint a háztartásvezetésről/spórolásról volt szó, ő meg lecseszett, hogy miért nem spórolunk jobban, mivel így soha nem lesz saját házunk. A férjem 120at keres, én pedig itthon vagyok a lányunkkal, ebből nem lehet egy házra spórolni! Jelenleg albérletezünk.
Ezt el is mondtam neki, erre nekiállta verni a mellét, hogy bezzeg ők, ők két gyerekkel építkeztek, meg szocpol, egyebek.
Mondhatok akármit, nincs igazam.
Kicsúszott a számon, hogy örökség nélkül esélytelen a számunkra a saját ház. Erre megkaptam, hogy alig várom hogy meghaljanak. Hát köszi. Nem ezt mondtam.
De édesanyám kötötte az ebet a karóhoz, a végén eléggé rossz hangulatban távoztunk a férjemmel és a lányunkkal.
8/10 vagyok, na erről beszélek.
Mondd neki, hogy az lenne a jó ha még telket sem kellene venni, tehát az Ő házukat szeretnétek bővíteni, hogy elférjetek mindannyian!:-)
Na mind1, nehéz lehet Neked Anyukáddal úgy, hogy minél távolabb legyél Tőle. De azt megmondhatod Neki, hogy úgy könnyű volt építkezni, hogy mindkét oldalról segítették őket, nem Ő spórolta össze a rávalót!!
54N
Akkor meg pláne állj a sarkadra Te is! Először gondolkodjon, azután beszéljen!
Egyértelmű a válaszom: nem jogosan sértődött meg egyáltalán!
Hagyjad, majd megnyugszik, ha akar!
rossz anyós? a párodnak ki főz, mos, kivel fexik este? neki egy szava sincs?
borzasztó...nem is írom a többit...
Tudnod kell, hogy az az ő baja, hogy milyen!
Minél kevesebbszer kell beszélni vele és még kevesebbszer találkozni. Gondolom a férjednek is elege van belőle és neked mondja Ő is a magáét.
Próbáld Apukádat megkérni, hogy segítsen Neked és beszéljen Anyukáddal, úgy látom Ő rendes hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!