Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan sértődött meg édesanyám?

Jogosan sértődött meg édesanyám?

Figyelt kérdés

Ma beszélgettünk, szokás szerint a háztartásvezetésről/spórolásról volt szó, ő meg lecseszett, hogy miért nem spórolunk jobban, mivel így soha nem lesz saját házunk. A férjem 120at keres, én pedig itthon vagyok a lányunkkal, ebből nem lehet egy házra spórolni! Jelenleg albérletezünk.

Ezt el is mondtam neki, erre nekiállta verni a mellét, hogy bezzeg ők, ők két gyerekkel építkeztek, meg szocpol, egyebek.

Mondhatok akármit, nincs igazam.

Kicsúszott a számon, hogy örökség nélkül esélytelen a számunkra a saját ház. Erre megkaptam, hogy alig várom hogy meghaljanak. Hát köszi. Nem ezt mondtam.

De édesanyám kötötte az ebet a karóhoz, a végén eléggé rossz hangulatban távoztunk a férjemmel és a lányunkkal.

2012. febr. 12. 23:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

8/10 vagyok, na erről beszélek.

Mondd neki, hogy az lenne a jó ha még telket sem kellene venni, tehát az Ő házukat szeretnétek bővíteni, hogy elférjetek mindannyian!:-)

Na mind1, nehéz lehet Neked Anyukáddal úgy, hogy minél távolabb legyél Tőle. De azt megmondhatod Neki, hogy úgy könnyű volt építkezni, hogy mindkét oldalról segítették őket, nem Ő spórolta össze a rávalót!!

54N

2012. febr. 13. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Talán még annyit, hogy mondd meg Neki, hogy Te sértődhetnél meg igazán, hogy ilyet gondol rólad, hogy azt várod, hogy Ő meghaljon, hát ennyire ismer Ő Téged? És nem is örökséget akartál mondani, hanem segítséget, úgy ahogy Ők is megkapták!
2012. febr. 13. 12:39
 13/18 A kérdező kommentje:
Hogyne, persze! Odaköltözni! Eléggé rossz anyós, ha értitek. Kritikus jellemű. Azóta normalizálódott a kapcsolatunk, mióta elköltöztem. Amúgy édesapám rendesen kiosztotta, elmondta, hogy ők sem nulláról indultak, hanem megkapták a dédszülői örökséget (anyai nagyszüleim elosztották a két gyerek közt), mi viszont totál nullán vagyunk.
2012. febr. 13. 13:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Akkor meg pláne állj a sarkadra Te is! Először gondolkodjon, azután beszéljen!

Egyértelmű a válaszom: nem jogosan sértődött meg egyáltalán!

Hagyjad, majd megnyugszik, ha akar!

2012. febr. 13. 13:22
 15/18 anonim ***** válasza:

rossz anyós? a párodnak ki főz, mos, kivel fexik este? neki egy szava sincs?

borzasztó...nem is írom a többit...

2012. febr. 13. 13:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, a kérdező anyukájáról van szó, nem az anyósáról!:-)
2012. febr. 13. 14:19
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen, anyukám rossz anyós: kritikus és maximalista. De nagyon!
2012. febr. 13. 14:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Tudnod kell, hogy az az ő baja, hogy milyen!

Minél kevesebbszer kell beszélni vele és még kevesebbszer találkozni. Gondolom a férjednek is elege van belőle és neked mondja Ő is a magáét.

Próbáld Apukádat megkérni, hogy segítsen Neked és beszéljen Anyukáddal, úgy látom Ő rendes hozzátok.

2012. febr. 13. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!