Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fáj az a családomnak,...

Miért fáj az a családomnak, hogy lusta vagyok?

Figyelt kérdés

Munka után rohanok haza. Egyedül élek,vagyis egy cicával osztom meg a házam. Havonta takarítok,de rend és tisztaság van a lakásomban,illetve hetente egyszer főzök,mert én elvagyok főtt étel nélkül is. Szeretek itthon lenni,és nem csinálni semmit. A szüleim és a testvéreim pont az ellentéteim. Mindig csinálnak valamit,bár igazából sose tudom mit :) Mindig mennek valahová,csak ne kelljen otthon ülniük. Pont ezért a szemükben szálka vagyok,és állandóan mondogatják hogy milyen lusta vagyok. Igen,az vagyok nem tagadom,de ha nekem ez így jó,én így vagyok boldog,akkor miért olyan nagy probléma ez? Én jobban érzem magam,ha a fotelban elnyújtózva megiszok egy bögre teát,mintha átmennék a Katihoz pletykálni.

25/L

2012. febr. 12. 14:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
a nővérem is ilyen típus, én már megszoktam, ha ő így boldog akkor minek bszogassam?! :)
2012. febr. 12. 15:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát mivel egyedül élsz, szerintem semmi közük hozzá, hogy hogyan. De lehet, hogy az nem tetszik nekik, hogy ők folyton rohannak, késésben vannak, tehát nem tudják jól beosztani az idejüket, te meg igen. Amúgy szerintem egyáltalán nem vagy lusta. Egyszerűen nem vagy olyan pörgős mint a családtagjaid. Ez nem baj, főleg, ha találsz majd hozzá egy hasonló beállítottságú párt is. Szerintem fogsz találni. 33/N
2012. febr. 12. 15:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert irigyek,hogy ilyen csekélységgel is lehet boldog az ember.
2012. febr. 12. 15:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem értik meg, mert ők másmilyenek. Nem tudják elképzelni a saját életüket így leélni, ahogy te teszed.

Ha nem piszkálnak, csak megjegyzik az még nem lenne baj szerintem. Ugyanúgy te is megjegyzed, hogy magad sem tudod mit csináhatnak ők állandóan.

Ha van biztos állásod és te így jól vagy, akkor törődj magaddal ne velük és kész.

Amúgy lehet, hogy sajnálnak, mert azt hiszik, hogy ők azzal, hogy ők többet csinálnak, többet tapasztalnak, jobban járnak. Amiben van is valami, de el kell egymást fogadni a békesség érdekében, addig szó nélkül lehetőleg, amíg nem bántjátok egymást, és nem vagytok egymás kárára.

Féltenek lehet, hogy így fogod leélni az életedet, és egy pár később ha ma nem is, mindenkinek jól jön valljuk be.

2012. febr. 12. 22:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem irigyek, mégis mire lennének? Ha otthon akarnának ülni, akkor leülnének otthon, és nem mennének pletykálni a havernőkhöz. :D

Ők menős emberek, látod te se érted minek, meg hova mennek. Ők meg ugyanúgy nem értenek téged, hogy mi a fenének ülsz folyton otthon. Meg úgy is lejöhet mások szemében, hogy azért nem mész, mert nincs hova. Nincs kivel. Társadalmilag csőd vagy. Sose tudhatod, mások mit gondolnak. :D

Plusz esetleg az is zavarja őket, hogy ha otthon ülsz, ahelyett, hogy elmennél velük valahová, akkor nem látnak annyit.

(és kinti-benti macskánál azért leglaább hetente ki kéne takarítani portörléssel-felmosással-porszívózással, behord ám sok mindent, amivel jobb nem együtt élni. :D)

2012. febr. 13. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!