Barátom húga kap mindig 1 kis "zsebpénzt" havonta kapja a 40 ezret az apjától. Szerintem ez egy kicsit túlzás. Nem vagyok rá irigy de ez nem vezet sok jóra. Szerintetek?
Amikor elkezdtem dolgozni, ennyi volt egy havi fizetésem.
Ezért a pénért heti 20 órát dolgoztam, minden nap iskola után 3-7 húztam az igát. Ő pedig bármit csinál megkapja.
Szerinted a lány felfogja, mennyit ér 40 ezer forint?
Exem múltkor simán levett apuci számájáról 40et plusz heti 5ezer... én ilyet nem tudnék csinálni, nem is lenne hozzá lelkiismeretem de hát ez van..
18/N
hiába mondod hogy nem irigykedsz!!de az ilyen kérdések mögött az áll!de igen IRIGYKEDSZ!
Amúgy mi közöd hozzá?amúgy sem lenne hozzá semmi közöd.
Egy kollégámnak a húga konkrétan a bátyja pénzét költötte el. :D Valami büfészakra járt, mellette bulizott és a srác pénze teljes egészében le lett nyúlva, anyja és húga által. Úgy képzeljétek el, kártyája nem volt a srácnak a pénzhez, csak a húgának meg az anyjának. :D
Na, ha ilyen esetben a srácnak lenne barátnője (de nem volt), akkor az megérteném, ha ki lenne akadva. XD
Nem szeretek senkinek a zsebében turkálni, és szerintem neked sem kéne. Ha a szülei így érzik jónak, és megtehetik, miért ne adjanak annyi pénzt a gyereküknek, amennyit gondolnak?
Nem kell irigykedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!