Ez csak szerintem túlzás?
Figyelt kérdés
Veszekedtem az öcsémmel, erre anyu megszólal, hogy: Öljétek meg egymást, legalább két hülyével kevesebb.2011. dec. 22. 17:56
1/11 anonim válasza:
Kár, hogy nem fogadtátok meg a tanácsát. 1 hülye kérdéssel kevesebb lenne...
3/11 anonim válasza:
Sajnállak az anyukád miatt! De nem tehetsz semmit!
4/11 anonim válasza:
de ez bizony túlzás :S hány évesek vagytok?
6/11 anonim válasza:
Egyeske! síííírok a röhögéstől! [link]
7/11 anonim válasza:
de, túlzás: túlzásba vittétek a veszekedést, így hát anyudnak elege lett.
8/11 anonim válasza:
:D ugyanmár :) anyukátoknak csak elege van belőletek, és rátok szólt. Na és?
9/11 anonim válasza:
Ugyan, kicsit durva poén, de azért poén, mert hogy nem gondolta komolyan, az biztos :) Talán máskor legalább ne előtte gyilkoljátok egymást, nem lehet kellemes hallgatni.
10/11 zokniszörny válasza:
Erről az a történet jutott eszembe, amit egyszer a magyar tanárom mesélt.
11-12 éveseknek tartott irodalom órát, a Pál utcai fiúkat olvasták. Abban van egy rész, amiben írja az író, hogy 2 fiú hogy szerette egymást. Erre az egyik gyerek megszólalt, hogy "Tanárnő, ők akkor b*zik voltak, ugye?"
Amit ezzel mondani akartam: kifordult a világ, nem kell mindennel rendőrségre meg gyakorira rohangálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!