Mit mondjak anyunak?
Vasárnap átjön egy srác hozzám, akivel most a barátkozós stádiumban vagyunk (korábban jártunk, összevesztünk, megint jártunk, és most barátok szeretnénk lenni... én se akarok már semmi többet mint barátság és ő sem) és én amúgy is szobafogságban vagyok, mást nem tudnánk csinálni... meg itt is aludna... más lányhaverjainál is ott szokott aludni meg fiúhaverjainál is - tudom, aludtunk már úgy, hogy fiúhaverjánál ketten voltunk. :$ Ki kéne találni vmi sztorit hogy vidéki és ritkán megy vonata és már nem akarom hazaküldeni olyan korán vagy csak simán mondjam meg anyunak hogy itt alszik és ennyi?
18/N
Te, ha már elmúltál 18, akkor azért ez a szobafogság elég erős... No, mondjuk akkor is, ha közelítesz felé...
Őszintén ezt így mondd el Anyudnak, azt fogja leginkább értékelni. Emellett persze, meg lehet támasztani olyan érvekkel, hogy ritkán megy a vonat (lásd hóhelyzet - több napja nem volt hó, de még mindig késnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!