Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak anyunak?
Jaj ne bántsad már!!Szerintem ez így jó!:)
Csak állj ki az "igazad" mellet!!:)És magyarázd el neki hogy ez így van és kész!!
"ez a "kérdőjel kérdőjel" ráirkálás szánalmas"
Szerintem ezzel nincs gond, egész humoros is.
Kényes ügy. Egyébként ezek a "barátom ezt csinálta, és így, meg úgy esett..." féle tervek a leginkább átlátszóak. Én egyszer, más helyzetben, előálltam egy "barátom..." témával, amit megpróbáltam minél egyszerűbbnek, hihetőbbnek leírni, de még ez sem jött be, pedig a sztori alapvetően igaz volt. Csak a rám vonatkozó részét kihagytam, és azt hitték, hogy hazudok. Utána 10 perc múlva kiderült, hogy előnyösebb lett volna, ha magamat is beleszövöm, ahogy valójában történt, és szégyenemben aztán elmondtam az igazat.
Úgyhogy érdemes rögtön az igazsággal kezdeni, akármilyen nehéznek is tűnik adott helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!