Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak anyunak?

Figyelt kérdés
Azt füllentettem neki,hogy röpizni megyek,de a barátomnál voltam,aki másik városban lakik..És megtalálta a vonatjegyet...Kérdőjeleket írt rá,mert én nem voltam itthon,amikor megtalálta...Azt gondoltam,hogy azt mondom,hogy a barátom vette,mert röpi után elém jött,de ő meg a vonatbérletét odaadta a haverjának,mert elhagyta a tárcáját.Nagyon túlkomplikált?:D
2010. febr. 12. 21:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Igen. Anyukád sem buta. Rá fog jönni és később sokkal rosszabb lesz. Mond el az igazat.
2010. febr. 12. 21:53
 2/14 anonim ***** válasza:
65%

Jaj ne bántsad már!!Szerintem ez így jó!:)

Csak állj ki az "igazad" mellet!!:)És magyarázd el neki hogy ez így van és kész!!

2010. febr. 12. 21:54
 3/14 anonim válasza:
100%
Hát az lehet hogy egy kicsit komplikált nem hinném hogy beveszi.Szerintem mond meg neki az igazat úgy is rájön az anyák már csak ilyenek mindent megéreznek!
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Ööö...Én nem venném be.
 5/14 anonim ***** válasza:
34%
ez a "kérdőjel kérdőjel" ráirkálás szánalmas
2010. febr. 12. 21:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok gondtól megkímélnéd magad,ha leülnél vele és elmondanál neki mindent őszintén.Plusz még bízna is benned.Ez pedig nem lenne elhanyagolható.
2010. febr. 12. 22:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Légy őszinte mert abba a mellébeszéléssel ellentétben nem lehet belegabalyodni...
2010. febr. 12. 22:49
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Én biztos, hogy nem mondanám el az igazat.
2010. febr. 12. 22:52
 9/14 anonim ***** válasza:
ha anyukád nem visszamaradott szellemileg, mind1 mit mondasz, úgyis tudja már, mi van. lebuktál. jövőben ne hazudozz, akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe. (röpizni meg járjál, tök jó. pasi várjon, ráér gondolom:))
2010. febr. 12. 23:48
 10/14 anonim ***** válasza:

"ez a "kérdőjel kérdőjel" ráirkálás szánalmas"

Szerintem ezzel nincs gond, egész humoros is.

Kényes ügy. Egyébként ezek a "barátom ezt csinálta, és így, meg úgy esett..." féle tervek a leginkább átlátszóak. Én egyszer, más helyzetben, előálltam egy "barátom..." témával, amit megpróbáltam minél egyszerűbbnek, hihetőbbnek leírni, de még ez sem jött be, pedig a sztori alapvetően igaz volt. Csak a rám vonatkozó részét kihagytam, és azt hitték, hogy hazudok. Utána 10 perc múlva kiderült, hogy előnyösebb lett volna, ha magamat is beleszövöm, ahogy valójában történt, és szégyenemben aztán elmondtam az igazat.

Úgyhogy érdemes rögtön az igazsággal kezdeni, akármilyen nehéznek is tűnik adott helyzetben.

2010. febr. 13. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!