Ki alszik a franciaagy ajtohoz kozelebb eso oldalan? A ferfi vagy a no?
Figyelt kérdés
Ugy ertem, nalatok mi a helyzet, csak a rendszer nem engedte ertelmesen feltenni a kerdest.2009. jún. 2. 18:37
11/26 anonim válasza:
Én alszom az ágy jobb oldalán.
22/l
12/26 anonim válasza:
Jelenleg a párom (ő a pasi)alszik az ágy jobb oldalán,ami a lépcsőlejáróhoz közelebb van,mert nálunk nincs ajtó,hanem kétszintes a lakás,olyan,mintha galériás lenne,de mégsem az,mert rendes szint,viszont nincs ajtóval elválasztva a lenti nappalitól!!Viszont ennek csak az az egyetlen oka,hogy az ágy az ablakmélyedésbe van berakva,ahol dőlt a fal,és kevés a hely az ágy fölött!!Magyarul mivel én kicsi vagyok,be tudok oldalazni,a párom a 189cm-jével és 105kg-val egyszerűen nem fér el belül! :) :) :) Egyébként nekem mindegy lenne,hogy hol alszom!!Amikor hazamegyünk,az ő és az én szüleimnél is én alszom az ajtóhoz közel,mert többet járok ki éjszaka... :)
13/26 anonim válasza:
én alszom az ajtóhoz közelebb.. 24/L
14/26 anonim válasza:
Férjem alszik az ajtóhoz közelebbi oldalon. És tudjátok miért? - hogy megvédjen engem/!!/, ha netán támadás érne bennünket a hálószobában. Ezt ő mondta.
15/26 anonim válasza:
Én is a jobb oldalon alszom, s ez esik nálunk közelebb az ajtóhoz:p
16/26 anonim válasza:
Nekem mindegy h hol alszok csak ne ablak alatt :) Barátomat tuszkolom mindig az ablak alá :) De teljesen mindegy h hol alszok :)
18/26 anonim válasza:
nálunk a férjem alszik az ágy külsö oldalán. és van egy nagyon jó magyarázata amit még nem tudtam legyözni. azt mondja hogy ha jön egy gyilkos, elöbb öt öli meg. de azt még nem mondta hogy aztán meg engem öl meg :D
19/26 anonim válasza:
Anyukám alszik az ajtóhoz közel, mikor kicsik voltunk a tesómmal, és valami volt, betegség vagy bármi, anyu jött ki előbb, ő hallotta meg előbb.
20/26 anonim válasza:
Én alszom jobb oldalon,az ajtóhoz közelebb.Ha véletlen éjjel felsír a kislányunk,akkor ne kelljen átmásznom az Apán:)
28/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!