Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitagadnád a fiad, ha megtudná...

Kitagadnád a fiad, ha megtudnád hogy meleg?!

Figyelt kérdés
fiatal férfi a fiam.
2012. febr. 9. 22:54
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
2012. febr. 10. 11:35
 32/49 anonim ***** válasza:
96%

ez az ő MAGÁNÜGYE hogy szexuálisan kihez vonzódik. attól még minden más tekintetben ugyanolyan ember, mint a többi.

Miért lenne már más az az ember, aki fiúkhoz vagy lányokhoz vonzódik? kinek mi köze hozzá?

az emberek 10%-a homoszexuális, és rengetegnek volt már ilyen tapasztalata akkor is, ha hetero. de ez magánügy.

na meg nem is tehet róla, ez így alakul.

akkor már tagadjuk ki a heteroszexuálisokat, mert ők szülik a homoszexuális gyerekeket??? vagy ez hogy megy???

tüntessünk, fúúúj, heterók :D

ne már.

30N

2012. febr. 10. 13:37
 33/49 anonim ***** válasza:
96%

Nem, soha!

Meleg, vagy sem, a TE gyereked!

Ez nem bűn!

Nem egy kéjgyilkos, vagy egy tömeggyilkos, egyszerűen homoszexuális.

Nehéz élete lesz így is, ne nehezítsd tovább!

2012. febr. 10. 14:34
 34/49 anonim ***** válasza:
12%
Mondjuk inkább úgy, hogy nem látnám szivesen.
2012. febr. 10. 16:02
 35/49 anonim ***** válasza:
0%

Fuuuuuu...ez a rémálmom,ez még annál is rosszabb,mint hogy beteg gyerekem születne.

Én nagyon nagy kudarcként élném meg,nem tagadnám ki,de nagyon nem esne jól=/

Én rühellem a homokosokat,gusztustalan ***cibáló mind.

2012. febr. 10. 17:19
 36/49 anonim ***** válasza:
95%
Akinek még nincs gyermeke,az mind elítélően nyilatkozik.Nem gond, majd másképp látja a világot, amint lesz saját gyereke.Akkor megváltozik sokminden.
2012. febr. 10. 18:53
 37/49 anonim ***** válasza:
24%

Micsoda támogatás van a melegeknek.30 évvel ezelőtt ha a nagybátyám a szülei elé állt volna,és bevallotta volna hogy meleg,az apja simán elvágta volna torkát.Jobb esetben kitagadták volna,és örökre elzavarták volna.Így egész életében titkolnia kellett.Nemcsak a család,hanem a munkahelyén,barátok között is.Akkor csak az támogatta,és érette meg a melegeket aki maga s meleg volt..Szegény nagybátyám ha ezt megélhette volna,hogy ma természetesnek veszik,talán el sem hitte volna..

Sokat mesélt.Mesélte,hogy az egyik kollégáját több év munka után csip-csup ürüggyel úgy kirúgták hogy a lába sem érte a földet.Az igazi ok az volt,hogy a kolléga megbízott a barátjában,és elmondta hogy meleg..Másnap már tudták a munkahelyén is.A nagybátyám senkinek nem mondta el..Mi is már csak akkor tudtuk meg amikor a kórházban haldoklott.De a nagyszüleim úgy temették el,hogy ők sosem tudták,hogy a fiúk miért maradt agglegény..

De tudjátok mi a legérdekesebb az egészben?? Hogy a nagybátyám aki meleg volt,mindig azt mondta,hogy végül is nem bánja hogy ennyire elnyomták a melegeket,mert szerinte ha egyszer a melegek nyíltan felvállalhatják magukat akkor átfognak esni a ló túlsó oldalára,és szinte provokálni fogják az embereket..(ez jós veszett el benne,ha a meleg felvonulásokra gondolunk)

2012. febr. 10. 19:43
 38/49 anonim ***** válasza:
94%
Nem tagadnám ki.
2012. febr. 10. 21:39
 39/49 anonim ***** válasza:
5%
Lakásból azért nem dobnám ki, de az tuti hogy az én házamban semmi b*zulás nem lenne, még csak egy közös képet sem szeretnék látni a szobájában stb, szóval intézze úgy a dolgokat hogy én abból semmit ne lássak/halljak.
2012. febr. 10. 21:42
 40/49 anonim ***** válasza:
86%

Én teljesen megértem, hogy felvonulnak és nem tetszik nekik, hogy el vannak nyomva.

Sok ember nem fogadja el, de ők is emberek, érzésekkel, vágyakkal, álmokkal és csak élni szeretnének boldogan, ahogy mindenki más ezen a nyamvadt Földön!

Ennyi erővel öljétek meg a selejt szüleiket, akik ilyet "gyártottak" nem? Ők a hibásak, hogy ez lett, az ő génjeik, alkotásuk, hormonjaik miatt ilyenek...

Nem tagadnám ki ezét a gyerekem. Ha gyilkos lenne, erőszaktevő, akkor inkább, mert az bűn, de ez...

2012. febr. 10. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!