Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Első szerelem? EL lehet...

Első szerelem? EL lehet felejteni? Plátói?

Figyelt kérdés

Kérdésem az lenne,hogy el lehet e valaha felejteni az első szerelmet/ ami ráadásul plátói volt, több okból kifolyólag/Ezek az okok: Hatalmas kor különbség, feleség/ ez mondjuk neki nem jelentett akadályt/, és persze amellett hogy láttam rajta tetszem neki, ezen kívül érzelmeket biztosan nem táplált felém. Viszont nekem elég volt ahhoz hogy borzasztóan bele szeressek, az hogy tetszettem neki.

Nos szerelmes vagyok a férjembe, 8 éve együtt vagyunk és őszinte szerelmet és szeretetet érzek iránta, bármikor életemet adnám azért ,hogy ö életben maradhasson, ö meg a gyerekeink a mindenem.

De ez a bizonyos plátói ex, mégsem had nyugodni. Tegnap is vele álmodtam ami még mindig felkavar. És 8 éve hetente legalább egyszer vele álmodok. A 8 év előtt ez napi rendszerességgel bekövetkezett .

Rohadt egy érzés, mert én ezt nem akarom. Úgy érzem ez nem tisztességes a férjemmel szemben, nagyon szeretem,de az álmaimat nem tudom kontrollálni bármennyire is szeretném ezt.

Van rá ráció hogy egyszer elfelejtettem ezt a több évig tartó szerelmet és végre lelkiismeret furdalás nélkül szerethessem férjem?

Anyukám egyszer azt mondta az első szerelmet soha nem felejti az ember és egy kicsit mindig is szeretni fogja. Félek hogy igaza volt. :(

Most 26 éves vagyok de amikor beleszerettem abba a bizonyosba 15 voltam/ Fiattal nagyon de az érzelmeim sajnos nem egy tini lány rajongása volt hanem annál sokkal mélyebb/.

Tudtok valami okosságot mondani nekem? El tudom felejteni valaha?

Köszönöm a válaszokat!!

2012. febr. 9. 11:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

fúú, nekem 3 viszonzatlan szerelmem is volt...

1.: aki legelőször tetszett úgy igazán. imádtam, rajongtam érte, de csak barátok voltunk. majdnem 1 évig tartott, 12 évesen.

2.: 13 évesen 1 évig szerettem egy másik fiút. osztálytársam volt. persze mindenki látta rajtam, de mindig tagadtam. jóban voltunk, de miután bunkó lett, kiábrándultam belőle.

3.: 14 évesen rövid időre összejöttem egy sráccal, de nem működött, egyikünk sem érzett szerelmet. 15 éves koromban újra felbukkant az életemben, akkor viszont én belészerettem. de akkor már volt barátnője...

most 17 éves vagyok, és 16 éves korom óta járok egy fiúval. nekem ő az első igazi szerelmem, és én is neki! ha szakítunk, bár én hiszek abban, hogy nem, akkor erre fogok úgy emlékezni, mint első szerelemre, és sosem fogom elfelejteni! :) az első három... nos, rájöttem, hogy a viszonzatlan szerelem az nem szerelem, csak rajongás :) hiába éreztem akkor mély érzésnek, rájöttem, hogy egyáltalán nem olyan, mint egy beteljesedett szerelem :) idővel az első hármat is elfelejtem, azóta mind3 bunkó lett, vagy eddig is azok voltak, csak nem vettem észre, nemtudom...

szerintem idővel te is elfelejted az elsőt, és ne érezd magad az álmok miatt rosszul, ugyanis ez nem megcsalás, nem tehetsz róla! :)

17/L

2012. jún. 26. 10:50
 12/14 anonim ***** válasza:
ja igen, a harmadikba 2 hónapig voltam "szerelmes" :) (utolsó vagyok)
2012. jún. 26. 10:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :D Sok sok boldog évet a pároddal vagy inkább legyetek boldogok örökre!!!
2012. jún. 27. 12:40
 14/14 anonim ***** válasza:
köszönöm szépen, meglesz :P nektek is, és ne félj... ő az igazi, nem a régi plátói! ;)
2012. jún. 27. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!