Más vagyok. Mégis hogy kezeljem?
Azért ebbe a témába írom, mert sejtem milyen válaszadók jönnének, ha a szerelem, szex topicba tettem volna be a kérdésem.
Tehát a problémám: homoszexuális vagyok. 1-2 éve éreztem már, de azt hittem, hogy csak a tinédzser kor miatt gondolok ilyenekre, illetve mert most ez egyre inkább divat lett, hogy valaki homoszexuálisnak avagy biszexuálisnak vallja magát. A fiúk eddig nem igazán érdekeltek, illetőleg voltak már olyan fiúk akik tetszettek, de soha nem jártam senkivel, nem akarok. Mégis hogy kezeljem a másságom? Hol tudnék hozzám hasonlókkal ismerkedni, ahol komolyan is gondolják, nem csak szívatni akarnak?
21/L
Szia!
Van egy oldal ahol leszbikus lányok vannak regisztrálva: angyalkak.hu regisztrálj te is a többség ismerkedni akar ott úgy is. Legjobb barátnőm is leszbikus és itt kezdett ismerkedni. Remélem segítettem (:
ez nekem annyira furcsa, hogy ettől valaki "más". miért más? hiszen a szexualitás magánügy, ha van egy barátom, vagy ismerősöm, hol érdekel az engem, hogy fiú vagy lány bugyijába szeretne-e nyúlkálni, a Józsi vagy a Jolánka seggét tartja-e szexisnek?
Miért fontos ez?
olyan furcsa, hogy ebből ilyen nagy ügyet csinálnak az emberek, a homoszexuálisok meg kirekesztve kell hogy érezzék magukat, amikor szexuális vonzalomtól eltekintve ugyanolyan emberek, mint mások. biztosan nagyon nehéz lehet :-/
tanácsot adni nem tudok, sajnos - jómagam heteroszexuális vagyok.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!