Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más vagyok. Mégis hogy kezeljem?

Más vagyok. Mégis hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a témába írom, mert sejtem milyen válaszadók jönnének, ha a szerelem, szex topicba tettem volna be a kérdésem.

Tehát a problémám: homoszexuális vagyok. 1-2 éve éreztem már, de azt hittem, hogy csak a tinédzser kor miatt gondolok ilyenekre, illetve mert most ez egyre inkább divat lett, hogy valaki homoszexuálisnak avagy biszexuálisnak vallja magát. A fiúk eddig nem igazán érdekeltek, illetőleg voltak már olyan fiúk akik tetszettek, de soha nem jártam senkivel, nem akarok. Mégis hogy kezeljem a másságom? Hol tudnék hozzám hasonlókkal ismerkedni, ahol komolyan is gondolják, nem csak szívatni akarnak?

21/L

2012. febr. 8. 23:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Van egy oldal ahol leszbikus lányok vannak regisztrálva: angyalkak.hu regisztrálj te is a többség ismerkedni akar ott úgy is. Legjobb barátnőm is leszbikus és itt kezdett ismerkedni. Remélem segítettem (:

2012. febr. 8. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:

ez nekem annyira furcsa, hogy ettől valaki "más". miért más? hiszen a szexualitás magánügy, ha van egy barátom, vagy ismerősöm, hol érdekel az engem, hogy fiú vagy lány bugyijába szeretne-e nyúlkálni, a Józsi vagy a Jolánka seggét tartja-e szexisnek?

Miért fontos ez?

olyan furcsa, hogy ebből ilyen nagy ügyet csinálnak az emberek, a homoszexuálisok meg kirekesztve kell hogy érezzék magukat, amikor szexuális vonzalomtól eltekintve ugyanolyan emberek, mint mások. biztosan nagyon nehéz lehet :-/

tanácsot adni nem tudok, sajnos - jómagam heteroszexuális vagyok.

30N

2012. febr. 9. 11:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam kirekesztve, bár nem is dicsekszem vele. Azért írtam így ,hogy más vagyok, mert egy ilyen oldalon mégsem akartam azt kiírni, hogy bocsi, lesbi vagyok, hol ismerkedjek. Akkor biztos, hogy azonnal átrakták volna a szexualitás kategóriába, ott meg rendes válaszokra biztos számíthattam volna. Egyébként köszönöm ezt az oldalt akkor megnézem :)
2012. febr. 9. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!