Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó nőnek lenni? Tudtok-e...

Miért jó nőnek lenni? Tudtok-e örülni neki, hogy nőnek (lánynak) születettek, és annak idején szüleitek örültek-e neki? Édesanyátok hogy élte meg nőiségét, mit rakott a "batyutokba"a nőiséggel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Első kérdésemre szívesen hallanám egy-két férfi válaszát is(kérem jelezzék nemi hovatartozásukat,ha nem vagyok indiszkrét!:)).
2009. jún. 2. 13:49
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az őszinte válaszokat!

Én nem "raknám helyre"azokat a válaszolókat,akik nem élvezik,h nők lettek.Csak kérdezném Tőlük,h tényleg nem találnak semmi jót benne?

És vajon a férfiak mit szeretnek bennünk?

2009. jún. 3. 12:55
 22/27 anonim válasza:
100%

Jó nőnek lenni, de csak akkor ha jó nő vagy.

A nő legfőbb értéke még mindig a szépsége, a férfiaknak a kompenzációs lehetőségek szélesebb tárháza áll lehetőségükre, hogy külső hiányos adottságaik ellenére vonzóak legyenek.

Nőnek lenni szívás, mindenki olvassa el az említett Simone de Beauvoir könyvet, abban le van írva miért.

Nincs annyi szabadságunk, nincs annyi lehetőségünk, hogy valóban egyéniségek lehessünk. A nő szerepe a passzivitás, ill. az a sajátos aktivitás, aminek a lényege a férfi figyelmének és tetterejének a magad felé fordítása. Nehéz ezzel azonosulni a 21. században, de a férfiak sajnos még mindig elvárják.

Viszont a jó nő még mindig mindent el tud érni, a többi meg mehet a levesbe.

Hogy bennem mit szeretnek a férfiak? Semmit:)))

pedig tudok kedves, érdekes és törődő lenni, de valahogy nem érdekli őket, mert nem tudom eljátszani, amit várnak,

és/vagy nincsenek meg hozzá a külső adottságaim.

2009. aug. 2. 17:59
 23/27 anonim válasza:
100%

ja előző vagyok:

hogy mit szóltak a felmenők? nagyapám elsírta magát, hogy apámnak nem lesz fia. hogy apám mit szólt? minden jóindulata mellett lenéz. ő sem tehet róla, erre nevelték:(:(:(

2009. aug. 2. 18:01
 24/27 anonim ***** válasza:
90%

Mikor jó nőnek lenni?

-ha szép vagy! (csak akkor, mert sajnos a társadalmunkban a nőket a szebbik nemként tárolják el)

-smink, ápolás, ruházkodás, divat=jó nőnek lenni jó:)

-ha gazdag vagy (így nem függsz egy pasitól sem, mert egy nő sajnos a pénzhiány miatt alkalmazkodik a férfihoz:S)

-ha nem vagy érzelmes, nem vagy naiv

-ha a szexualitásod egészséges, élvezed, és nincsenek benned gátlások (ami szintén a társadalom hibája)

-előny ha meddő vagy (nem kell rettegni, nem fogsz szülni és nem vagy támadható felület)

-akkor akarsz gyereket amikor akarod, ha gazdag vagy, nem függ a gyereked jövője senkitől.

-okos vagy!

-erős, mint Walker a texasi kopó, ha esetleg este haza felé tartasz sza*rrá tudd verni, aki megtámad!!!!

Nem jó nőnek lenni:

-szegény vagy és kiszolgáltatott

-nem túl szép, nem túl trendi testi adottságok

-ebből kifolyólag önbizalomhiány

-ebből adódóan gátlások

-félelem és rettegés attól hogy kihasználnak testileg, lelkileg, lecserélnek egy jobb nőre, semmi önbizalom

-gyerekszülés, menstruáció, sza*r, orgazmusmentes szex.

-gyengeség lelkileg

-gyengeség testileg

-félelem a terhességtől és annak következményeitől (úgy elb*szhatod az életedet, hogy tyűűűű..pl. abortusszal)

-mérgezed magadat a fgamzásgátlóval, amit azért szedsz, hogy ne ess teherbe, mert élvezni nem tudod /max. a pasid/, mert elvitte a libidódat a tabletta.

-még boldogulni sem tudsz, mert a munkahely keresésben is hátrányban vagyunk, a nők nagy része rosszul fizető állásokban dolgozik, sokszor kényszerből.

Szóval nőnek lenni jó lenne, ha az első lenne a pakliban.

Egy pasi ha nőnek érzi magát, és átoperáltatja magát nővé, milyen lesz????

Amit lát a nőkből, csupa pozitívum:

-jó mellek

-szexi test, rucik, műköröm, smink, a pasik hódolata

Amit nem helyez előtérben:

sok munka, sok gond, menstruáció, gyerekszülés, ronda alak, lelki-testi gyengeség, elhanyagolt kinézet, de csak azért mert egy nő nem ér rá magával foglalkozni.

Ti láttatok ilyen pasit aki nővé operáltatta magát?

Anyukám is nő, de nem ér rá nőnek lenni. Én meg ott tartok, hogy nem akarok gyereket szülni, nincs pénzem, de nem akarok egy pasira sem ráakaszkodni.

Egy jó dolog van, amit szeretek, hogy jól nézek ki. Nincs okom a panaszra.

De nőnek lenni tényleg nem jó, mármint ha az ember racionálisan gondolkodik egy nő előtt sokkal több az akadály a hátrány!

2010. jún. 17. 13:12
 25/27 anonim válasza:
Ezt nagyon jól megfogalmaztad:)
2011. febr. 3. 20:11
 26/27 anonim ***** válasza:
13:12: menstruacioja a szep es meddo noknek is van. Es szep nok mellol ugyanugy elmehet a pasi, sot...ha egy szep no elkezd oregedni, sokkal nagyobb ra az esely, hogy a pasi dobbant mellole, mert a szepsege sokkal nagyobb szerepet jatszott a kapcsolatukban, mint egy atlagos vagy csunya nonel. Ha ezt elveszti, egyik a ferfi szamara fontos tulajdonsagat veszti el. Nezd meg, hogy hany szinesznonek a ferjerol derult ki, hogy csalja, akarmilyen jo nok, de eddig sem kell elmenni. Nekem is van gyonyoru ismerosom es akivel megcsalta a baratja es uj baratnoje lett, se nem szep, se nem trendi.
2011. febr. 4. 03:25
 27/27 anonim válasza:
100%

Sajnos nőnek lenni kib*szott szívás, egy csomó dologra kell figyelned, még csak 14 vagyok, de már azon gondolkozom, hogy felakasztom magam, mert nő vagyok.

A nőket lenézik, nem jók semmire, a kisgyerekeket utálom, tuti h nem fogok szülni. Nem tudom ti hogy érezhettek ilyet, de nekem a gyerek egyáltalán nem lenne öröm, csak kínlódás. (örülnék, ha valaki tudna belém önteni egy kis önbizalmat...)

2016. okt. 7. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!