Hogy jöttök ki a sógornőtökkel, kedves feleségek? Mennyire részese az életeteknek?
A nővérem férjével semmi bajom, imádnivaló, nagyon jóban vagyunk.
A bátyám barátnője az, aki évek után megváltozott, és már az egész családdal nem akar beszélgetni, semmi. Eddig mindent elmondtam neki, ő is nekem, aztán hirtelen 300 fokos fordulatot tett és már anyámmal sem beszél. Pedig mi mindig csak megvédtük, még akkor is mikor bátyám volt vele bunkó, vagy akármi! És mi volt a hála? A hátam mögött engem mondott el mindennek. Azóta sem jó a kapcsolatunk, de szerencsére már nem sokáig kell itthon lennem vele.
Párom részéről van egy sógornőm, de vele kb 3-szor találkoztam, eddig nem volt probléma, csak a hátam mögül hallottam, hogy azért féltékeny rám rendesen, mert az én gyerekeim majd ha lesznek, akkor továbbviszik apósom nevét és szerinte ezért majd többet kapunk mi, mint ők...
Utsó vagyok.Azt elfelejtettem,h végrendeletet is íratott anyóssal,és kizárták az örökségből a férjemet.Ami minket nem érdelek,csak nem értem ,h hogy lehet valaki ilyen a saját testvérével.Nekem 2 testvérem van,néha vitázunk 1et aztán szeretjük 1mást,de soha nem tudnánk ilyet csinálni 1mással.
Annyi ebből a hasznunk,h azóta mióta nem beszélnek a férjemék,nagyon nyugodt az életünk.És ez jóóóóóó.:-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!