Hogyan szokjak le erről?
Sziasztok! Tudom, hogy kicsit hülye kérdés lesz, de légyszi normális válaszokat! Szóval hogyan szokhatnék le az állandó álmodozásról, meg képzeletgetésekről? Arra gondolok, hogy olyanokról fantáziálok, hogy összejövök azzal a fiúval, aki már több éve tetszik(pedig már beégetett 100 ember előtt is, így esélytelen), illetve, hogy milyen menő vagyok, sok barátom van, énekes vagyok, okos vagyok, modellkedem, van egy álompasim, akivel tök jól élem az életem stb...Tudom, hogy hülyén hangzik, de ezek sajnos mind igazak és a való életben pedig egy kis senki vagyok, csendes, visszahúzódó, félénk. Légyszi ne írjátok, hogy majd kinövöm, mert ennyi idősen már meg kellett volna történnie ennek(a koromat ezért nem írom). Esetleg akinek van valami használató tippje megosztaná?
Előre is köszönöm!
:) totál magamra ismertem!
Tudod, mikor "szoktam le" erről? Amikor egy része valósággá vált :) Persze nem énekes lettem vagy híres, menő, hanem van egy szerető párom, akiről anno álmodoztam (nem konkrétan vkiről, mert suliban voltak helyes fiúk, de nem úgy kell érteni, hogy konkrétan valamelyikkel összejöttem, nem plátóiból lett valósággá).
Leszokni az álmodozásról igazából ma sem sikerült - ugyanis most olyanokon jár az eszem, hogy a felesége vagyok vagy babát várok tőle :)
Látod, sosem lesz ennek vége, de ez így van jól! Nehogy leszokj róla, mert: "A gondolatnak teremtő ereje van!" Sose feledd!
Ne szokjál le róla!
Előbb utóbb megtörténhetnek amikről álmodozol, és akkor majd nagyon-nagyon fogsz örülni! Én is jártam már így!
Még akkor is ha szürreális, álmodozz nyugodtan. Persze azért a valósággal is foglalkozz, mert azt nem hanyagolhatod el.
:-)
Miért szoknál le róla?:-)
Lassan 23 éves leszek, mióta az eszemet tudom álmodozok. Addig örülj,amíg képes vagy rá. Igazából én rengeteget szoktam álmodozni, ugyanis elég hamar elkezdek unatkozni,akkor pedig a legjobb unaloműző. Pl elalvás előtt jó,ha nem mindig a következő napi teendőkre kell gondolni. Vagy egy hosszú buszúton(sokat utazok). Vagy egyszerűen ha csak kutyátsétáltatok.
Persze én már nem olyanokról álmodozom, hogy lesz egy jó pasim,mert ez már megvan. De ha valami "beteljesül",akkor lehet továbbvinni az álmodozás fonalát. Az se baj,ha néha teljesen irreális dolgokról álmodozol:-)
Igazából nem is értem az olyanokat,akik nem szoktak álmodozni, hogy nem unják halálra magukat néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!