Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik testvéri gyűlölet, ha...

Létezik testvéri gyűlölet, ha igen elmúlhat?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és a bátyám gyakorlatilag gyűlöl engem kiskorunk óta.. rengeteget kritizál mindig más miatt.. ha kövér voltam azért ha sminkeltem magam azért.. soha nem voltam elég jó számára.. nem vétettem ellene szerintem soha ekkorát hogy ezt érdemelném.. persze már én sem vagyok vele kedves.. és nem mondom neki, de én még mindig szeretem őt. Ha felnövünk ez el fog múlni? és miért csinálhatja ezt? ez neki miért jó?
2012. febr. 7. 18:29
1 2
 11/14 villanyóra válasza:
Soha nem fog elmúlni. A testvérem és köztem 50 éve nem múlik el. Voltak időszakok, amikor nyitni akartam felé, de bármit tettem, vagy bármit mondtam, mindig támadott, soha semmi nem volt jó számára. 50 év alatt olyan félelem alakult már ki bennem, hogy kerülök minden kontaktust vele. Életemben nem bántott és sértegetett ennyit ember, mint a saját testérem, s mivel nem szeretem a konfrontálódást, inkább meghunyászkodom. De sokszor még ez is olaj a tűzre. Igyekszem nem venni róla tudomást és valószínűleg ez már így is marad.
2012. dec. 29. 07:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Így igaz, ahogy az utolsó mondta. Nem minden konfliktus oldható meg. A családterápia meg a családállítás nevű marhaságok mind csak mocskos üzlet. Néhány embert lehet hülyíteni trendi dolgokkal, és be lehet zsebelni milliókat.
2015. febr. 20. 23:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Amikor az emberek ki akarnak békülni, az abban gyökerezik, hogy szeretnek okosaknak látszani.
2015. febr. 21. 00:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is utálom a testvéreimet és egész életemben neheztelni fogok rájuk, mert nekem a létezésük csak negatív dolgot hozott az életembe.
2021. aug. 4. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!