Miért nem csinálnak "Hószünetet vagy Hideg szünet"? Egyes megyékben? Itt Tolna megyébe Baranya stb. katasztrófa a helyzet. Itt esett a legtöbb hó.
Figyelt kérdés
Szétfagynak a diákok akik bejárósok stb.. Nem értem.. Később úgy is be pótolnák az "elveszett" napokat. Köszönöm a válaszokat.2012. febr. 5. 19:11
11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
A 72%-os válaszadónak: A felsorolt országokban a hideg a megszokott, a -20,25,30°C, de itt közlöm veled, hogy nem. Ebben a picike országban a 0, meg a -5°C a megszokott télen. Amúgy a hószünetet, meg a hideg szüneteket akkor rendelik el, ha: Túl sok a hó (délen lent 50 cmnél is több hó van), túl hideg van, csúszós az út, nem lehet közlekedni. Ma pl az osztálytársaim, akik bejárósok mindegyik legalább 20 percet késett, és volt olyan ki nem tudott iskolába menni.:) Szóval ennyit erről.
13/18 anonim válasza:
jólvan nyavajogjatok idióták...
14/18 anonim válasza:
Te vagy az idióta, nem is kicsi. Szerinted a diákok tehetnek róla, hogy helyenként egyáltalán nem takarítják az utakat? Én se tudtam elmenni ma suliba, mert egyszerűen nem tudott elindulni a busz. Ma az osztály összes vidéki tanulója (kb. a fele) hiányzott. Szerinted van így értelme tanítani azt a pár helyi gyereket? Nem mindenki él városban, képzeld el.
15/18 anonim válasza:
Tolna megyében nem tudom h miért nincs szünet. Ma is három óránk volt, és ott zsúfolódott mindenki a buszokon. Ennyi erővel legyen 2-3 napos szünet, és majd pár szép tavaszi napon bepótoljuk.:D Ráadásul állítólag holnap kétszer annyi hó esik, mint ma.:S
16/18 anonim válasza:
Nálunk oszifő mindig azt kéri hogy ilyenkor adjanak ki 5 napot, amit majd bepótolunk, azért mert ilyenkor sok a vírusos betegség és sokan mennek síelni. Arról meg ne is beszéljünk hogy "befagy a likam".
17/18 anonim válasza:
Jó nektek. Remélem nekünk is adnak pár napot.:D
18/18 anonim válasza:
Tudod én is nyavalyogni fogok most.
Otthon apám spórol a fűtéssel, ami a mi bajunk, de soha az életbe nem fagyott be a víz télen pár nap alatt, ez a kedves férfi, mert olyan volt, mint az itt ellenkező válaszoló, minek a fűtés, hideg szokott lenni télen, lenyomta a fűtést, mert úgyse leszünk itthon.
Hát igen, inkább ez a sz@r magyar mentalitás, hogy mindenen spóroljunk (még ilyenen is!), mert nincs miből élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!