Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit költötök vasarnapi...

Mennyit költötök vasarnapi ebédra vagy ugy a vasarnapi étkezésre per fő és altalában és mit esztek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 10:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
előző v.ok 4 főre irtam ezeket!
2012. febr. 5. 12:27
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
nem többet mint egy átlagos nap, hiszen csak ketten vagyunk, nem igénylünk nagy ebédet. ma pl. paradicsomos húsgombóc van, került kb 1000 ftba.
2012. febr. 5. 12:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyedül élek, szombartra még rendelek kb. 5-600 forintért, most pedig hagymás-tarjás rántottát ettem 3 tojásból.
2012. febr. 5. 14:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Reggeli: pulykamellsonkás szendvics, uborkával és paprikával(négyen fehér zsemléből, én barna zsemléből, mert allergiás vagyok a búzalisztre) és tea ez kb. 400 ft

Ebéd: húsleves és bolognai spagetti(durum tésztából) kb.3500ft.

Vacsi:Én a párommal megyek kínaiba, ami kb.2000ft/főre szokott kijönni, a szüleim és a tesóim melegszendvicset akarnak csinálni kb.1500ft.

Ez 1480ft/fő, de ebben benne van egy kínai étterem egy főnek.

2012. febr. 5. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!