Mit szólnátok ha egy családtag szerint elég lenne a heti 1 fürdés és ezt akarná bevezetni? Mert ó már 17 napja nem fürdött és tényleg nem büdös de egész nap otthon van. és nem érti miért is felfrissülés a fürdés
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 18:28
21/38 anonim válasza:
Vannak még igénytelen lusta emberek. 31évesen meg mit keres egész nap otthon????
22/38 anonim válasza:
Én tuti kerülném, nem tűröm az igénytelen, büdös embereket magam körül.
23/38 anonim válasza:
az durva. nálunk is előfordul, ha későn érünk haza, vagy hétvégén, ha punnyadunk, hogy nincs kedvünk megfürdeni, viszont az intim részeket, nyakamat, hónomalját akkor is megmosom, mert nem szeretek úgy lefeküdni...
24/38 anonim válasza:
párom naponta 2x tusol, na az túlzás:D
de 17 napig nem fürdeni, na az is az, csak más irányba:)))
25/38 anonim válasza:
Basszus, nem gondoltam volna, hogy ennyi nem fürdő ember van. Nekem már az is durva, ha valaki 2 naponta fürdik, de ez a 17 nap! És ráadásul 31 évesen. Nagyon gusztustalan. És mégis miért nem fürdik? Nincs ideje az egész nap otthon ülésben? Az egy dolog, hogy nem megy sehova, attól még izzad, baktériumok szaporodnak a bőrén, az elhalt hámsejtek gyűlnek, szóval nem azért kell fürödni, mert valaki elmegy otthonról, és utána le kell mosni az út porát. Én mindenképp rábeszélném a mindennapi fürdésre, ha nem megy, akkor mehet, amerre lát...
26/38 anonim válasza:
Nem tudom mennyire lehet káros az a zuhanyzás/fürdés, ki minek hívja, hogy az ember emiatt ne fürödjön meg minden nap. Kiszárítja a bőröm? Na bumm. Vagy esetleg romlik a bőröm ph értéke? Rémisztő! Talán csökken a bőröm természetes védekező képessége? Hű! Eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam, pedig uram segíts előfordul, hogy egy nap kétszer is lezuhanyzok. El sem tudnám képzelni, hogy akárcsak egy napig is ne fürödjek. A zuhanyzást nem úgy kell elképzelni, hogy teli engedem a kádat és nyolc kört úszok benne. Lehet azt spórolósan is, pl szappanozás alatt elzárni a vizet stb. Szóval a kérdésre a válasz: nálunk ilyesmit nem lehetne bevezetni:)
27/38 anonim válasza:
Uhh:/ Ez nem semmi! Valamilyen szinten mindenki izzad és azt le kell mosni, még akkor is, ha nem büdös, mert nem mindenkin érezni. Rajtam sem. Nincs pl. lábszagom, ennyi erővel ne mossak lábat? XD Eleve jobb érzés "frissen" lefeküdni. Nálunk mindenki minden nap fürdik.
28/38 anonim válasza:
Amúgy lehet,hogy csak ruhán keresztül nem érzed a szagát,vagy már megszoktad.Mindenesetre ez undi,kötözzétek meg és dobjátok be a zuhanyzóba.Ha más megoldás nincs.Ez az ember szerintem nem normális.Vagy csak tudat alatt lázad valami ellen.Vagy csak igénytelen.Az ő dolga,ha nem fürdik,legfeljebb 30 nap után gázálarcot kell venni a szobában,mert a fürdetlenség szag borzalmas.De ne erőltesse másra a hülyeségét.
29/38 anonim válasza:
Ha a közelembe jönne, megtámadnám a kerti slaggal.
30/38 anonim válasza:
Ez undorító. Most én is itthon vagyok, és bár nem csinálok semmi olyat, amiben megizzadnék (kivéve a torna, de az ugye nem minden nap), nap végére már akkor sem érzem magam komfortosan. Elvégre az ember akkor is szexel, ürít stb., ne mondja már, hogy azt se kell lemosni. Plusz megfog dolgokat nyilván a lakásban, por is hullik a bőrére stb., rohadtul egészségtelen, amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!