Mit szólnátok ha egy családtag szerint elég lenne a heti 1 fürdés és ezt akarná bevezetni? Mert ó már 17 napja nem fürdött és tényleg nem büdös de egész nap otthon van. és nem érti miért is felfrissülés a fürdés
Apósom 89 éves, ő hetente egyszer fürdik.Más generáció.
Mi minden nap zuhanyozunk.
Amikor nálunk volt "minden nap kellett zuhanyoznia", nem is maradt sokáig.
A német cseregyereket szintén kedvesen invitálni kellett a fürdőszoba felé. 4 naponta zuhanyozik otthon. Hát csodálkozott is, hogy mi "így pazaroljuk a vizet".
Nálunk heti egyszeri tisztálkodás nem bevezethető, és borzasztó kellemetlen lenne szólni egy családtagnak, hogy nyissa a csapokat.
"17 napja nem fürdött? :D Nagy állat lehet a csávó "
Ha neked kellene a költségeket fizetni másképp beszélnél!
"Ha neked kellene a költségeket fizetni másképp beszélnél!"
Ha neked kellene szagolnod, másképp beszélnél!
Úristen:O Nem hiszem el,hogy nem büdös.Az meg hülyeség,hogy a túl gyakori fürdés káros...aki naponta 3x fürdik,na az káros,de a napi 1x fürdés,vagy gyors zuhany nem,sőt egészséges.Ilyen hidegben van,hogy nekem sincs kedvem fürdeni,volt már rá példa,hogy csak az intim területeket mostam meg,aztán zuhantam is be az ágyba olyan fáradt voltam,de nem szeretek úgy lefeküdni,hogy nem fürdök meg.
Apám van hogy csak 2 naponta fürdik,én már attól is frászt kapok.Nálunk tuti nem vezethetné be,mert akkoris fürödnék mindennap,ha tetszik neki,ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!