Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha egy családtag...

Mit szólnátok ha egy családtag szerint elég lenne a heti 1 fürdés és ezt akarná bevezetni? Mert ó már 17 napja nem fürdött és tényleg nem büdös de egész nap otthon van. és nem érti miért is felfrissülés a fürdés

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 18:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
85%
Én diszkriminálnám azt a családtagom aki ilyet csak megemlítene. Én nem is tudok úgy lefeküdni, hogy nem fürödtem előtte. Eleve senki ne akarja rám kényszeríteni a szokásait. Ha ő nem fürdik, jól van ő dolga, majd kap egy-két gombás fertőzést talán észhez tér, de én had tisztálkodjak már úgy, ahogy akarok! Ennél már csak az jobb, mint mikor 6 családtag egy kád vízben fürdik egymás után ,mondván, hogy spórolnak. Ja, csak ami az első fürdőzőről lejött, az ráragad a következőre.
2012. febr. 4. 19:19
 12/38 anonim ***** válasza:
89%
én nem bírnám ki....annyi biztos
2012. febr. 4. 19:27
 13/38 anonim ***** válasza:
84%

Apósom 89 éves, ő hetente egyszer fürdik.Más generáció.

Mi minden nap zuhanyozunk.

Amikor nálunk volt "minden nap kellett zuhanyoznia", nem is maradt sokáig.

A német cseregyereket szintén kedvesen invitálni kellett a fürdőszoba felé. 4 naponta zuhanyozik otthon. Hát csodálkozott is, hogy mi "így pazaroljuk a vizet".

Nálunk heti egyszeri tisztálkodás nem bevezethető, és borzasztó kellemetlen lenne szólni egy családtagnak, hogy nyissa a csapokat.

2012. febr. 4. 19:27
 14/38 anonim ***** válasza:
18%

"17 napja nem fürdött? :D Nagy állat lehet a csávó "

Ha neked kellene a költségeket fizetni másképp beszélnél!

2012. febr. 4. 19:30
 15/38 anonim ***** válasza:
92%

"Ha neked kellene a költségeket fizetni másképp beszélnél!"

Ha neked kellene szagolnod, másképp beszélnél!

2012. febr. 4. 19:34
 16/38 anonim ***** válasza:
44%
Az pedig igaz hogy a túl gyakori fürdés nem egészséges, a bőr termel egy védőtéteget amit folyton eltávolítani nem épp egészséges!
2012. febr. 4. 19:35
 17/38 anonim ***** válasza:
93%

Úristen:O Nem hiszem el,hogy nem büdös.Az meg hülyeség,hogy a túl gyakori fürdés káros...aki naponta 3x fürdik,na az káros,de a napi 1x fürdés,vagy gyors zuhany nem,sőt egészséges.Ilyen hidegben van,hogy nekem sincs kedvem fürdeni,volt már rá példa,hogy csak az intim területeket mostam meg,aztán zuhantam is be az ágyba olyan fáradt voltam,de nem szeretek úgy lefeküdni,hogy nem fürdök meg.

Apám van hogy csak 2 naponta fürdik,én már attól is frászt kapok.Nálunk tuti nem vezethetné be,mert akkoris fürödnék mindennap,ha tetszik neki,ha nem.

2012. febr. 4. 19:47
 18/38 A kérdező kommentje:
31 éves tényleg nem büdös mert nem izzadékony és egész nap otthon van
2012. febr. 4. 20:21
 19/38 anonim válasza:
97%
10 liter vízből meg lehet oldani a fürdést akár ha napi szinten tisztálkodik az ember és nem a hónapos retket akarja lesúrolni. Ezen felesleges spórolni szerintem. Egy szappan vagy olcsóbb tusfürdő sem kerül sokba. Ennyi még ebben a rossz gazdasági helyzetben is jár az embernek. Inkább a lustaság és az igénytelenség lehet az oka az ilyen 'takarékosságnak'.
2012. febr. 4. 20:29
 20/38 anonim ***** válasza:
93%
azzigen...nem tom rám ne erőltesse senki a szokását, nem tudom mire ez hogy 17napja nem fürdött de akkor az intim testtáj milyen szagú lehet grrrrr
2012. febr. 4. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!