Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megengednétek 17 éves...

Ti megengednétek 17 éves lányotoknak, hogy egy hajléktalan szállón önkéntes legyen?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 17:34
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Én debreceni vagyok. Pénzt soha nem adok neki, de kaját meg innivalót, gyümölcsöt szoktam venni nekik. Soha nem köptek le meg ilyesmi.
2012. febr. 4. 23:00
 22/23 anonim ***** válasza:
Na, így hogy a tanárnő férjéé, így elengednélek, de különben féltenélek és nem.
2012. febr. 5. 08:42
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

én szociális munkás vagyok...

és nincsenek illúzióim! Valóban vannak diplomás, rendes életvitelű hajléktalanok, akikkel valóban különös módon kibabrált az élet... A többség viszont sok esetben valóban kötekedős, részeges, szellemileg és pszichésen teljesen leépült, sok esetben agresszív, megkeseredett... Gyakran van olyan, hogy megtámadják a szociális munkást, vagy pedig molesztálják szexuálisan...

Szóval ha segítesz valakinek nem szabad, hogy rózsaszín köd lebegjen a szemed előtt, hanem mindenre fel kell készülni..

Irtad, hogy ez egy magán szálló. Ez nagyjából úgy valósul meg, akkor a szociális szakmában, hogy egy civil szervezetet kell elképzelni, ahol valóban meg van a vezető jogosultsága arra, hogy kiket enged be. Így elképzelhető, hogy abban a szállóban, a jobb magaviseletű válogatottabb társaság él.

Vannak állami szállók is természetesen, sőt a többség az!

Arra is gondolnod kell viszont, hogy jönnek a nagy hidegek, ilyenkor szerintem a balhésabb hajléktalanokat is be fogja engedni az intézményvezető, nehogy megfagyjanak.

Nem azért írom, hogy elvegyem a kedved. Ha az én gyerekem lennél elengednélek. Viszont fontos, hogy pontosan tudd mibe vágsz bele, különben hatalmasat lehet csalódni!

2012. febr. 5. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!