Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megengednétek 17 éves...

Ti megengednétek 17 éves lányotoknak, hogy egy hajléktalan szállón önkéntes legyen?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 17:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
ne haragudj nem elkeseríteni akarlak, de szerintem, amig nem vagy 18 nem fogják az ottani szakemberek engedni, hogy menj! Bár azért meg kell próbálni!!!
2012. febr. 4. 17:58
 12/23 anonim ***** válasza:
45%
Ha bíznék benne, hogy kitartó és komolyan gondolja.Ha olyan, aki fél évig zongorázni tanul, aztán fél évig színjátszó körbe jár,aztán mindent megun előbb-utóbb, azt inteném tőle. Bár azt mondják, tapasztaljon meg mindent az ember, hogy becsülje a saját körülményeit, de az is igaz, hogy kitartásra is kell nevelni, nem megfutamodni az első komolyabb problémánál.17 évesen amúgy is hajlandó egy fiatal romantikus segítő nővérnek képzelni magát, de ott találkozhat nem csak szerencsétlen, elárvult emberekkel, hanem az emberségüket rég levetkőzött, kiábrándult, érzelem nélküli, sőt, bűnöző gondolkodású egyedekkel is.Talán annyi,hogy italosan nem engedik be a szállóra őket, de látom, amikor már kora délután sorban állnak, hogy még beférjenek kapunyitáskor. Lehangoló tömeg.
2012. febr. 4. 17:59
 13/23 A kérdező kommentje:
Voltam már bent a szállón ahova mennék. Az egyik tanárom férjéé és meg is engedné, hogy menjek sőt kifejezetten örülne neki.
2012. febr. 4. 18:04
 14/23 anonim ***** válasza:
64%

gratulálok a gondolathoz !

megláthatod milyen az élet árnyékos oldala,a férjem alkohol beteg,gyakran pisis a ruhája,mégse dobom ki az utcára...nyáron se

2012. febr. 4. 18:10
 15/23 Problem? ***** válasza:
81%
Csak gondolkozz reálisan vannak sajnálatra méltó emberek ez tény de hány agresszív részeggel fogsz találkozni?Akik aztán nem éppen a legkifinomultabb emberek elég sok közülük emberölésért rablásért különböző bűncselekményekért ült börtönbe közöttük nem számít az emberélet ezeket jó ha tudod .Nem a szerencsétlenül járt emberek lesznek ott hanem túlnyomórészben ezek.Nem telik el úgy este hogy ne a rendőrség avatkozzon bele az ilyen összezördülésekbe mert hamar előkerül a kés stb...
2012. febr. 4. 18:49
 16/23 anonim ***** válasza:
70%
Igen, nagyon örülnék neki. És ha megcsinálta a leckéjét, és otthon is elvégezte a nekiváló munkát, boldoggá tenne, ha minden nap hazahozna egy beteg macskát is. Ha lúd, legyen kövér.
2012. febr. 4. 19:06
 17/23 anonim ***** válasza:
62%
Pontosan miből is gondolod, hogy megérdemlik? Korábban írtad... kíváncsi lennék az indokra.
2012. febr. 4. 19:09
 18/23 anonim ***** válasza:
77%

Én azért féltenélek.17 éves fiatal lányként egy önkéntes szállóra, ahol kb. 80%-ban férfiak vannak?!

Egyáltalán miben segítenél nekik?

2012. febr. 4. 20:13
 19/23 A kérdező kommentje:
Bocsi a kihagyásért. El kellett mennem egy kicsit. Szóval ez egy teljesen magán kézben lévő szálló. (Nem tudom egyáltalán van állami szálló?) A tanárom férjéé aki azért hozta létre, mert kis híján ő is át ment ezeken. Amikor egy két hétig hajléktalan volt a férfi akkor megismerkedett egy pár hajléktalannal aki nem iszik, nem drogozik nem gyilkos stb. Vagy hitel miatt kerültek oda. Vagy csőbe húzták őket egyéb más okok. Amikor a férfinek anyagilag is úgy alakult akkor létre hozta ezt és az volt az első, hogy felkeresse ezeket az embereket. Első körben ők jártak oda és azóta csak olyanokat akiket az első emberek hoznak. Amikor bent voltam nem egy nem két diplomás emberrel is találkoztam. Van a városomban több szálló is és valóban van olyan köztünk ahova nem igen mennék be, mert pont ők mondták, hogy melyik helyen milyen a stílus. Van ahova ők se mennek be mert félnek vagy meglopják őket stb. Egyébként takarításban segítenék meg simán csak beszélgetni velük. Ők maguk mondták, hogy néha jobban esik az nekik ha valaki meghallgatja őket és ki tudják adni magukból amit éreznek és nem nézik le őket, mintha kapnának egy tál levest.
2012. febr. 4. 21:26
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet lepontozni, én nem engednélek. Mikor az egyik elutasította a kutyájának szánt konzervet, vagy mikor hozzám vágta a másik a szendvicset amit a subwayben vettem neki vagy amelyik leköpött a Blahán csak mert nem volt tüzem...hát kapják be. Hozzáteszem 4 hajléktalannal álltam szóba addig. 4/3 nem érdemli meg a jó szót. Nem próbálkozom tovább csak a kutyásoknál.
2012. febr. 4. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!